lauantai 16. elokuuta 2014

Minullako muka ongelma?

Pieni kirpparipyörähdys sadekuurojen välissä, ihan hyvällä saaliilla. Huomenna on pihakirppiksiä ja Ravintolapäivä, tiedossa siis jännittäviä makuja ja pelkäänpä kyllä ehkä lisää löytöjä.
 
Cookin teos on ollut lukulistallani jo kymmenisen vuotta, lukioajoista saakka. Sfinksiä on hieman huonosti ollut kirjastoissa saatavilla,  joten nyt kun se oli tarjolla, tartuin siihen innokkaana. Suomeen sijoittuva manga oli myös must have. Yhdellä myyjällä oli paljon Harlequineja, kuntoon nähden hyvään hintaan. Sain useamman hyllystä puuttuvan, jopa viime vuonna ilmestuneen Varjojen kansan profetian, joka jäi ilmeisesti viimeiseksi suomennetuksi Nocturneksi. Krohnin teos on minulle aikaisemmin tuntematon tai sitten se on vain mennyt ohitse. Zafonin teos on jatkoa, tai niin kuin takakansi kertoo "paha sisko", Tuulen varjolle.
  

 1. Robin Cook: Sfinksi 3,50e
 2. Leena Krohn: Oofirin kultaa 2e
 3. Mei Noguchi: Finlandia 2,50e
 4. Carlos Ruiz Zafon: Enkelipeli 1e
 5. Maria V. Snyder: Myrkyn oppitunnit & Taian oppitunnit yht. 4e
 6. Maggie Shayne: Hämärän syleily, Siniset varjot & Varjojen kansan profetia yht. 6e

2 kommenttia:

 1. Enkelipeli kovakantisena euron?!?!?! Onnea... Wau. Upea kirja, itse pidin oikeastaan melkein enemmän kuin Tuulen varjosta. ;) Toivottelen hyviä lukuhetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli vieläpä puoleen hintaan. Minustakin oivallinen löytö. Tuulen varjoa aloittelin ennen pk-seudulle lähtöä, mutta otin matkalukemiseksi pari arvostelukappaletta, joista pitäisi kirjoittaa arvostelu Risingille. Kovastihan noita on kehuttu. :)

   Poista