Blogin takana

Hei!

  
Olen Niina Tolonen, 31-vuotias lukutoukka ja nörttityttö. Nautin usein aamuun asti venyvistä sekkailuista kirjojen maailmoissa. Minut voi löytää myös käsityön tai tietokoneen äärestä, sillä tykkään virkkaamisesta sekä sellaisista peleistä kuin Fallout-sarja, MinecraftVampire the Masquerade - Bloodlines, Telltalen The Walking Dead-sarja, The Last of Us ja Bioshock
  
Yöpöydän kirjat on perustettu 10.5.2011 halusta jakaa lukukokemuksia, keskustella kirjoista ja vaihtaa vinkkejä toisten lukijoiden kanssa. Olen aina ollut kirjojen ystävä ja blogin perustamisesta lähtien olen lukenut satoja romaaneja, novelleja, näytelmiä ja sarjakuvia. Luen eniten nuorten aikuisten eli Young Adult (YA) romaaneja ja dystopiaa. Lukumakuni on kuitenkin varsin laaja, joukkoon mahtuu klassikkoja, eri aikakausille (etenkin 1800-luvulle ja toisen maailmansodan aikaan) sijoittuvia enemmän tai vähemmän fiktiivisiä romaaneja, scifiä sekä mangaa. 
  
Luen pääasiassa suomeksi, vaikka toisinaan tartun myös englanninkielisiin teoksiin. Lainan paljon kirjoja kirjastosta, mutta uutuusteoksista ison osan luen arvostelukappaleina. Lisäksi löydän luettavaa omista, siskojeni ja ystävieni kirjahyllyistä. Kirjoitan kritiikkejä blogin lisäksi Risingshadow-sivustolleNörttityttöjen blogiin ja vuoden 2018 alusta lähtien myös Tähtivaeltaja-lehteen. Merkitsen jokaiseen postaukseen mitä kautta kirja on päätynyt luettavakseni, blogin vasemmassa sivupalkissa oleva "Mistä minulle" tägilista kertoo kirjan alkuperän.
  
Minulle saa suositella sekä tarjota luettavaksi teoksia myös mukavuuskynnykseni ulkopuolelta. Luen kuitenkin vain niitä kirjoja, jotka minua oikeasti kiinnostavat, eli koen mielipiteideni pysyvän aitoina ja rehellisinä riippumatta siitä, mitä kautta teokset olen saanut.  Yhteydenotot ja kysymykset voi lähettää osoitteeseen niina.tolonen (a) outlook.com.
 
Päivitetty 4.1.2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti