Myynnissä

Helminauhoja sisustamiseen

Koristenauhoja voi käyttää vaikkapa kirjakuvien somisteena sekä yleisemminkin sisustuselementtinä. Hintaa yhdellä nauhalla on vain 10€ + postikulut. Käytin enimmäkseen kierrätysmateriaaleja eli jokainen nauha on uniikki. Tilauksesta on useimmissa tapauksissa kuitenkin mahdollista toteuttaa samanhenkisiä helminauhoja tai jotain aivan erilaistakin. Tähän toki sisältyy pieni lisämaksu mahdollisten materiaalien hankkimesta johtuvia kuluja kattamaan. Tällä hetkellä "mallistossa" on 13 erilaista helminauhaa, joista ensimmäisenä itselleni jäävä yksilö. 
  
Jos kiinnostuit jostakin nauhasta tai haluat suunnitella kanssani kokonaan toisenlaisen kokonaisuuden, laita minulle sähköpostia osoitteeseen niina.tolonen (a) outlook.com.
    
1) Dark Academia (107cm) - Saatavana vain tilauksesta, lopputulos saattaa erota paljonkin alkuperäisestä nauhasta riippuen materiaaleista joita varastossani tai korutarvikemyymälöissä on tarjolla. Tässä kappaleessa on puuhelmien lisäksi neljä uniikkia, valkoista lasihelmeä sekä neljä kookospähkinän kuoresta tehtyä helmeä. Tasselit juuttinarua.
    
  
2) Black Rose (113cm) Mustia puu- ja lasihelmiä. Joukossa muutama ruusunmuotoinen muovinen helmi. Tasselit puuvillaa.
  

  
3) Karkki tai kepponen (102cm) Klassisesta Halloween-karkista inspiroitunut värikäs nauha, joka sopii muillekin väriyhdistelmn ystäville. Päämateriaalina puuhelmet, joukossa muutama valkoinen muovihelmi. Yhdessä puuhelmessä on pieniä vihreitä lehtiä.Tasselit puuvillaa.
  
  
4) Smoky (98cm) Puuhelmistä kokonaan koottu helminauha maanläheisellä värimaailmalla, taselit juuttinarua.
  
  
5) Havu (86cm) Puuhelmiä, vihreät helmet samettipinnoitettuja. Tasselit puuvillaa.
    
  
6) Kaarna (120cm) Tämän helminauhan puuhelmissä on rouheaa maalaishenkeä. Tasselit juuttinarua.
  
  
7) Mustikkapiirakka (112cm) Tässä raikkaassa kokonaisuudessa luonnollisiin väreihin yhdistyy kahta eri sinisen sävyä. Tasselit juuttinarua. 
  
   
8) Rantaheinä (115cm) Vaaleaa puuta yhdistettynä sammaleenvihreään, jota löytyy myös puuvillaisista tasseleistakin.
   
  
9) Frosty (133cm) Joukon pisimmässä nauhassa nuden puun väri ja kaksi erisävyistä turkoosia tuovat mieleen raikkaan talvipäivän.  Tasselit juuttinarua.
  
  
10) Polku (108cm) Polkuun on valittu puuhelmien sekaan sekä kivisiä että keraamisiakin vaaleita helmiä, aivan kuin polulta poimittuja aarteita. Kullan väriset muovihelmet edustavat arkipäivän pieniä, tärkeitä hetkiä. Tasselit juuttinarua.
    
  
11) Kupari (120cm) Puuta, keramiikkaa, lasia ja muutama muovihelmi muodostavat kokonaisuuden, jonka yksityskohtia voi jäädä katselemaan pitkään. Tasselit juuttinarua.
  
    
12) Meripihka (110cm) Puuhelmien väliin on löytänyt tiensä valossa meripihkan sävyissä hehkuvia muoviehlmiä. Tasselit juuttinarua.
  
  
13) Pieni aarre (108cm) ja 14) Iso aarre (117cm) Lähes kokonaan samoista materiaaleista kootuissa nauhoissa isoin ero on pituudessa. Puuhelmien kaverina löytyy kullanvärisiä muovihelmiä sekä muutama keraaminen helmi. 
  
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti