torstai 1. elokuuta 2013

Heinäkuun luetut

Elokuu tuli ihan nurkan takaa, odottamatta. On siis aika koostaa luetut. Parista viime kuun puolella luetusta kirjasta en ehtinyt kirjoittaa vielä blogiartikkelia, postaan ne tässä kuussa heti kun ehdin. :) Kirjoja tuli siis luettua seitsemän, sivuja yhteensä 1450. 

Arvostelukappaleita olivat Kellopelikuningas ja Kapinallinen, mukavaa lukea suomalaisiakin kirjoja välillä. Itselleni uusina kirjalijoina tutustuin mm. Pasi Ilmari Jääskeläiseen (hyvä lisä myös "Koen 13 kovaa kotimaista"-lukuhasteeseen) ja Roald Dahliin. Ehdoton helmi viime kuulta on Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea. Myös Kellopelikuningas ja Guliverin matkat on pakko mainita. Voin suositella niitä muillekin. :)
 
Myös lukumaraton oli ja meni (miten meni). Luin vain kaksi kirjaa, Dahlia ja Swiftiä, joista kertyi sivuja vaivaiset 285, vaikka tavoite olikin enemmän siellä tuhannen paikkeilla. No, jospa tempaisen vielä (myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana) uuden yrityksen, jonka aikana kerryttäisin sivuja enemmän. :)

Vielä kamalampaa olisi, jos kaikki kirjallisuus olisi kadonnut...
   
Blogatut
Blogaamattomat:
  • Anneli Kanto & Terhi Rannela: Kapinallinen
  • Murray Bail: Eukalyptus
  • Roald Dahl: Sulo ja suklaatehdas
  • Jonathan Swift: Gulliverin matkat

1 kommentti:

  1. Olet varmaan maininnut aiemminkin asiasta, mutta tajusin vasta nyt, että luit Dahlia ensimmäistä kertaa. Minä ahmin kaikki saatavilla olevat Dahlin lastenkirjat ala-asteikäisenä ja reilu vuosi sitten taisin viimeksi palata Dahlin kirjan pariin. Luin silloin Kuka pelkää noitia? ties monetta kertaa.

    Pasi Ilmari Jääskeläiseen minunkin olisi tutustuttava. Viimeistään aion tehdä sen sitten, kun häneltä ilmestyy uusi kirja syksyllä.

    VastaaPoista