perjantai 19. maaliskuuta 2021

Ihanaa Minna Canthin ja tasa-arvon päivää!

  
Kuten on aivan viime päivinä käynyt ilmi, ei tasa-arvo ole vielä valmis tässä matoisessa maailmassa, ovathan esimerkiksi hallituksemme naiset joutuneet kokemaan vähättelyä, tytöttelyä ja uhkailua sukupuolensa takia. Niinpä Minna Canthin ja tasa-arvon päivä on entistäkin kullanarvoisampi muistutus siitä, että asioiden parantamiseksi on vielä paljon tehtävää.
  
Haastoin kirjasomettajat jo seitsemättä kertaa mukaan Minna Canth -lukuhaasteeseen, jossa julistamme #minullaoncanthia. Koska olen sudeettisavolainen ja Minna Canthin lukiosta valmistunut, lainasin tuon moton tänä vuonna myös toiseen Canth-tempaukseen, jota olivat järjestämässä Amman lukuhetki ja Kulttuuri kukoistaa -blogit yhdessä Kanttilan kanssa. Postauksilla on tarkoitus osoittaa tukea Kuopiossa sijaitsevan Kanttilan, Minna Canthin kotitalon, muutos- ja korjaustyölle.
  
Hyvää Minna Canthin ja tasa-arvon päivää!
    
Osallistuitko lukuhaasteeseen? Kommentoi alle lukemasi teos ja linkki blogiisi tai muulle somealustalle, niin listaan ne.
 

6 kommenttia:

 1. Otin tänä vuonna kielellisen tasa-arvonäkökulman. https://tuijata.com/2021/03/19/tasa-arvon-paivana-2021-minullaoncanthia/


  Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 2. Luin Hannan ja enimmäkseen kirjoittelin siitä.
  https://kirjanjostoisenkin.blogspot.com/2021/03/minna-canth-hanna.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luin Hannan viime vuonna. Kiva, kun olit mukana haasteessa! ♥

   Poista
 3. Kirsin Book Clubissa Köyhää kansaa.

  https://kirsinbookclub.com/2021/03/minna-canth-koyhaa-kansaa-vahvan-naisen-vahva-kannanotto-vahavakisten-puolesta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä! Ihanaa, kun osallistuitte hasteeseen ♥

   Poista