maanantai 19. helmikuuta 2024

Minna Canth -lukuhaaste 19.3.2024

  
2024 on Minna Canth -lukuhaasteen 10-vuotisjuhlavuosi. Liity siis mukaan 19.3. Canthin syntymäpäivän (sekä tasa-arvon päivän) juhlintaan. Vaatimus tasa-arvoisuudesta ja pyrkimys kohti parempaa maailmaa ei tänäkään vuonna ole vielä old news.
  
Haastan mukaan kaikki kirjoista somettavat lukemaan paitsi Canthin kirjoittamia teoksia, myös fiktiota ja faktaa, jossa tavalla tai toisella Canth on mukana. Lukuvinkkejä voi poimia esimerkiksi näiden blogissa esiteltyjen teosten joukosta. 
  
Osallistu mukaan kommentoimalla tähän postaukseen. Juttujen julkaisupäivä on 19.3.2024. Jätäthän minulle linkin haastepostaukseesi tai kommentoi lukemasi teos/teokset. Haasteen aihetunniste on #minullaoncanthia. Tässä postauksessa olevaa kuvaa saa käyttää omissa julkaisuissa.
  
Mukana haasteessa:

11 kommenttia:

 1. I'm in! Ja meen heti varaan jonku Canthin kirjan, etten unoha niinku viime vuonna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! ♥ Itsekin laitoin eilen varauksen, jotta ehtii ajoissa lukemaan.

   Poista
 2. Kirjasähkökäyrä mukana haasteessa. Pitääpä varata jokin kirja luettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin kaksi novellia Köyhää kansaa ja Salakarin. https://kirjasahkokayra.blogspot.com/2024/03/minna-canth-koyhaa-kansaa.html

   Poista
  2. Mahtavaa, että olit mukana haasteessa! ♥

   Poista
 3. Tuulevin lukublogi osallistuu.

  VastaaPoista
 4. Luin Kauppa-Lopo-novellin, joka olikin ihan erilainen kuin nimestä kuvittelin! https://kulttuurikukoistaa.blogspot.com/2024/03/minullaoncanthia.html

  VastaaPoista