lauantai 21. syyskuuta 2024

Halloween-lukuhaaste (1.-31.10.2024)

  
Älkää huoliko, en ollut unohtanut tätä itselleni vuoden tärkeintä lukuhaastetta. Niinpä fanfaarien kanssa ilmoitettakoon, että Halloween -lukuhaaste järjestetään jo yhdeksännen kerran! Tänä vuonna mukana on myös bingo, johon voi kerätä rasteja haluamallaan tyylillä. Tulkita voi siis joko kirjaimellisesti, esimerkiksi, että kirjalla on musta kansi tai kirjan somepostauksen kuvasta löytyy haluttu elementti, kuten kurpitsa. 
  
Haaste kestää koko lokakuun ja sen aikana luetaan mitä vain teemaan sopivaa eli esimerkiksi teoksia, joissa on noitia, ihmissusia, vampyyreitä, zombeja tai kummituksia, tarina sijoittuu syksyyn tai Halloweenin aikaan, tai kirja aiheuttaa kylmiä väreitä (tähän sopivat mm. kauhu, historia, dystopia kuin dekkaritkin ja miksei jopa chick lit). Jokainen voi siis itse määritellä, miten luettu kirja sopii teemaan. 
  
Jos siis kiinnostuit haasteeseen osallistumisesta, kommentoi tämän postauksen alle, niin tiedän, että olet mukana. Somessa voi käyttää aihetunnistetta #halloweenlukuhaaste ja #halloweenlukuhaaste2024. Tägääthän Instagramissa minut mukaan postaukseen, koska muutoin en näe kaikkia kuvia!
  
  
🍁 👻 🍁 Tervetuloa mukaan! 🍁 👻 🍁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti