maanantai 27. helmikuuta 2012

"Ostin nyt, kun halvalla sain"

Hietalahden kierrätyskeskuksella oli 1-3 euron kirjat puoleen hintaan. Mukaan tarttuikin siis muutama teos (jotka toivon mukaan mahtuu lentolaukkuunkin)!

Sujata Massey: Rei Shimura ja ikebana-mestari (2002), Rei Shimura ja morsiuskimono (2005) ja Rei Shimura, samurain tytär (2005) 1e/kpl Rei Shimura sarjaa sainkin mukavasti lisää pikkurahalla, nyt pitää vain saada Kuopiosta, äidin luota sarjan neljäs osa (Tappava manga). Sain sen joitakin vuosia sitten serkkuni vaimolta, joka oli kaiketi kansikuvan ja nimen perusteella luullut minun tarkoittavan manga-pokkareita puhuessani ko. kirjaa...
   
Jude Deveraux: Ylämaan lumous (2007) 0,50e Skotlanti ♥
    
James Herriot: Kaikenkarvaiset ystäväni (1981) 0,50e Yritin lukiossa äikän kurssilla lukea tästä tehtyä Valitut Palat kuukaudenkirja-lyhennelmää, mutta ei silloin iskenyt. Nyt kun ikää tullut vähän lisää osaa paremmin arvostaa klassikoita.
     
Michael Crichton: Dinosauruspuisto (1993) 1,50e (Markka-aikaisen hintalapun mukaan ollut joskus Citymarketissa 129 mk.) Hassusti olen lukenut kyllä sarjan toisen kirjan, mutta en koskaan tätä ensimmäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti