torstai 5. syyskuuta 2013

Tuetaan kulttuuria

Kirjablogaajat tempaisivat tiistaina "Osta normaalihintainen kirja"-kamppanjalla. "Teemapäivällä halutaan muistuttaa lukijoita siitä, että ostamalla kirjoja tuetaan kustantajia ja kirjakauppoja sekä kirjailijoita — eli niitä tahoja, jotka pitävät kirjallisuutta hengissä." (lainaus Lukeminen.fi-sivustolta). Itse en kyennyt tällä kertaa osallistumaan, mutta muiden juttuja oli hauskaa selailla ja ilahduttavan moni oli mukaan tähän tempaukseen lähtenyt. 
  
Asiaa sivuten voisin linkittää tähän Pasi Ilmari Jääskeläisen uutuuskirjaansa ja markkinointia pohttivaan pieneen mainoskisaan. PIJ kertoo, kuinka kustantamoilla ei ole varaa mainostaa kuin takuuvarmasti  myyviä teoksia ja kirjailijalta vaaditaan paljon omalaoitteisuutta kirjan myynnin edistämisessä. 
  
PIJ on minulle varsin uusi kirjailijalöytö - olen lukenut häneltä vasta kokoelman Taivaalta pudonnut eläintarha, mutta olen kuullut paljon hyvää hänen muistakin teoksistaan ja odotan kovasti uutta Sielut kulkevat sateessa-kirjaansa (aivan kuten syksyn kirjat listauksessani jo keväällä ilmoitin). Onhan siellä käsittääkseni yksi hahmo, jonka kirjablogaajat ovat inspiroineet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti