perjantai 25. lokakuuta 2013

Nimipäivälahjoja

Nimipäiväni on oikeastaan vasta huomenna 26. päivä, mutta posti toi jo ensimmäisen lahjan isosiskoltani. Paketista löytyi Nene Thomasin kaunis kortti (Memento) ja Roald Dahlin Rakkaani, kyyhkyläiseni, jonka etukansi lupaa "Meheviä, tyylikkäitä kauhukertomuksia". Sisällysluettelosta voisin poimia pari mielikuvistusta kiihdyttävää novellinimeä, miten olisi Kaula, Kuningatrahyytelö tai Lampaalla teurastettu?
  
 
Toinen siskoni on viettämässä lomaansa Kuopiossa ja hän lähetti laatikollisen tavaraa äitimme luota. Mukana on kuulemma jotain pientä häneltäkin. Nyt vain odottelen milloin saan tekstiviestin ja koodin SmartPost automaattiin.
  
EDIT: 30.10. Tänään viimein hain paketin automaatista (viesti tuli jo maanantaina). Banaanilaatikko oli onneksi kevyt kauppareissulla ottaa mukaan. Vaatteiden ja vanhojen pehmoeläinteni joukosta löysin nimpparilahjan, joka muodoistui Kiroileva Siili vihkosta ja hiirimatosta, kahdesta bambupaperisesta vihkosta, tarroista ja postimerkeistä (Postcrossaamiseen). Kortti oli kirja-aiheinen, aika ihastuttava vai mitä?
    

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti