sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Vilkas postiperjantai

Perjantaina tuli useampia kirjapaketteja, sekä arvostelukappaleita että synttärilahjana siskoltani. Oli kuin pienen joulun tunnelmaa ilmassa. 
    
   
Arvostelupinossa ovat siis:
 • Magdalena Hai: Susikuningatar
 • Hugh Howey: Siirros
 • Siri Kolu: IP - Ihmisen puolella
 • Theo Lawrence: Pimeä sydän
 • Sarah Lotz: Kolme
  
Siskoltani sain:
 • Max Brooks: Wolrd War Z
 • Charlaine Harris: A Touch of Dead
 • Terry Pratchett & Stephen Baxter: Pitkä maa

12 kommenttia:

 1. Oooh mikä pino! Olen kateellinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä huikea pino kerralla. Kuola valui suusta kun mietin, minkä herkun poimin ensimmäisenä. :P

   Poista
 2. Ihana pino. Poikaystäväni on yrittänyt saada minua lukemaan tuon world war z kirjan ja olisikin hauska lukea mitä mieltä olit kirjasta sitten kun olet sen lukenut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa olen Brooksin kirjan lukenut viime vuonna, ja tykkäsin kyllä siitä. Voin kyllä suositella. :)

   http://kirjakissa.blogspot.fi/2013/12/max-brooks-sukupolvi-z.html

   Poista
 3. Siirros! Sitä täällä on odoteltu innokkaana kirjastosta :D olen pari kertaa meinannut jo ostaa omaksi, mutta kolmenkympin hinta kirvelee sen verran paljon, että olen päättänyt odotella kirjaa kärsivällisesti kirjastosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirros taitaa minulla päätyä ensimmäisenä luettavaksi noista. :D Miehellenikin olen kovasti hehkuttanut Siiloa, mutta ei ole vielä innostunut lukemaan sitä. Minun kappaleeni Siiloa on kiertänyt aktiivisesti kaverilta toiselle keväästä asti. ihanaa jakaa Siilo-tietoisuutta! ;) Siirroksestakin tuli heti lainauspyyntö, kunhan olen itse sen lukenut.

   Poista
 4. Hyvännäköinen kirjapino :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on myös sisällöltään hyvä. :) Lotzin teoksesta luin aika paljon pettyneitä kommentteja. Lawrencekin jakaa mielipiteitäni. edellinen osa sarjaa oli idealtaan kiinnostava, mutta suomennoksessa oli paljon virheitä. Jospa olisi parempaa tasoa nyt. Muut kolme ovat kyllä varmasti tasokkaita.

   Poista
 5. Oi, näyttääpäs kirjapino hyvältä!

  Itsellänikin odottelee tuo Siri Kolun Ihmisen puolella lukupinossa, mutta vielä en ole päässyt sen kimppuun. Lotzin Kolme oli minulle valtava pettymys. Harmi, koska sen idea vaikutti niin mahtavalta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolun edellinen oli mielenkiintoinen ja toivon, että tässä jatko-osassa nähdään lisää hänen elävästä kielenkäytöstään ja luovuudestaan.

   Lotzin teoksen idea on kiinnostava, mutta pelkään, että on teoksena suuri pettymys. No, jos en odota siltä liikoja, se voi jopa yllättää... Toivon. :)

   Poista
 6. Onpas kiinnostavia kirjoja tulossa blogiisi esille! Siirroksen luin vähän aikaa sitten, ja innolla jään odottamaan, mitä sinä siitä sanot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartuin tänään Siirrokseen, mutten ehinyt vielä kovin pitkälle. NaNo-kuukausi alkoi ja näpyttelen omaa tarinaani kaiken muun ohella. :)

   Poista