maanantai 6. elokuuta 2018

Elokuun lukumaratonin kooste

   
Kesän maratonit ovat nyt ohi, mutta uskon, että maratoneja järjestetään vielä loppuvuodestakin. Kiitos kaikille mukana ollelle! Tälle kierrokselle ilmoittautui alunperin kaksikymmentäyksi kirjabloggaajaa ja yksi Instagramissa maratonpäivityksiä julkaiseva lukija. Tässä sivumäärät niistä blogeista, joista huomasin maratonia luettavan. Jos blogisi (tai muu sosiaalisen median tilisi) puuttuu listalta, voit ilmoittaa kommenttilaatikossa lukemasi sivumäärän / kuuntelemasi tuntimäärän ja jakaa linkin mahdolliseen koontipostaukseesi.  
  
   

4 kommenttia:

 1. Oma lukumaratoni meni vähän penkin alle perhettä kohdanneen menetyksen vuoksi, joten saalis jäi vähäiseksi eikä blogin päivittäminen ole innostanut. Ehdin kuitenkin lukea maratonile 198 sivua. Kiitos maratonin emännöinnistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisitkin Twitterissä mainita siitä. Otan osaan. ♥ Ihan ymärrettävää, että silloin ei jaksa. Lisään sivumääräsi mukaan.

   Poista
 2. Äkillisten menojen vuoksi maratoni loppui osaltani kesken lauantai-iltana. Sain luettua 330sivua. Kiitos maratonista!

  VastaaPoista