keskiviikko 30. maaliskuuta 2022

Pääsiäisen lukumaraton (15.-18.4.2022)

   
Pääsiäisviikonloppuna lukumaratoonataan! Maratoonata voi muutaman tunnin, 12 tuntia, 24 tuntia tai halutessasi vaikka koko pääsiäisen ajan 15.-18.4.2022. Ilmoittaudu mukaan tämän postauksen kommenteissa. 
  
Lukumaratonin ohjeet:
  • Maratonilla luetaan yleensä 24 tunnin ajan. Voit pitää taukoja (kuten syödä ja nukkua), mutta ne lasketaan mukaan kokonaisaikaan.
  • Maratoonaamisen voi aloittaa esimerkiksi perjantaina 15.4. ja päättää vasta maanantain 18.4. puolella, tai voit valita itsellesi sopivan 24 tunnin jakson pääsiäisen ajalta.
  • Maratonin lukupinosta voi halutessaan blogata tai postata Instagramissa etukäteen, päivittää tunnelmia maratonin kuluessa tai tehdä koosteen maratonin loputtua.
  • Maratonin lopuksi ilmoita lukemasi teokset, sivumäärä ja/tai kuunneltu aika tai linkitä oma koosteesi 23.4. julkaistavaan maratonia kokoavaan postaukseen tässä blogissa.
  • Lukea saa mitä vain, niin romaaneja, novelleja, runoja, näytelmiä, lastenkirjallisuutta, tietoteoksia, sarjakuvaa kuin äänikirjoja. Kirjaa ylös lukemasi teokset ja niiden sivumäärä tai äänikirjoista kuunneltu aika.
  • Voit osallistua myös ilman blogia (kuten Instagramissa tai Twitterissä) ja ilmoittaa loppufiilikset, luetut kirjat ja sivu/tuntimäärät kommenteissa.
  • Maratonin tunnisteina ovat somessa #lukumaraton ja #pääsiäisenlukumaraton. Maratonpostauksissa voi käyttää tässä postauksessa olevaa kuvaa. Voit myös ladata Instagram stoorien pohjat täältä
  
  Maratonilla mukana:

8 kommenttia:

  1. Minähän tietenkin osallistun! <3

    VastaaPoista
  2. Jaahas, voisipa pitkästä aikaa osallistua maratoniin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukulistaa maratonille:
      https://kuunneltua.blogspot.com/2022/04/valmistautumista-paasiaisen.html

      Poista
  3. Viimeksi eilen mietin, että toivottavasti joku vetäisi tänä vuonna pääsiäisen lukumaratonin ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna on jopa kolme pääsiäismaratonia luvassa. :) Instassa @niina_tikkanen ja @martendaalireads ovat myös vetämässä. Ja näihinhän voi ottaa osaa vaikka kaikkiin. ♥

      Poista
  4. Vois yrittää osallistua vaikken bloggaakaan enää ku on tota lukemista vähän kasaantunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukumaratoneille on kiva osallistua ilman blogiakin. ♥

      Poista
  5. Mukana ollaan spontaanisti! :)

    VastaaPoista