tiistai 28. helmikuuta 2023

Minna Canth -lukuhaaste 19.3.2023

  
Minna Canth -lukuhaaste tulee jo yhdeksännen kerran. 19.3. on niin Canthin syntymäpäivä liputuksineen kuin myös tasa-arvon päivä. Vaatimus tasa-arvoisuudesta ja pyrkimys kohti parempaa maailmaa ei tänäkään vuonna ole vielä old news.
  
Haastan mukaan niin kirjabloggaajat kuin -grammaajatkin, sekä kaikki muut kirjoista twiittaavat, tuuttaavat,  podcastaavat, vloggaavat ja tokkaavat ottamaan osaa. Olipa käyttämäsi alusta mikä tahansa, jos luet kirjoja ja kirjoitat tai puhut niistä, voit osallistua. Haasteeseen voi lukea paitsi Canthin kirjoittamia teoksia, myös fiktiota ja faktaa, jossa tavalla tai toisella Canth on mukana. Lukuvinkkejä voi poimia esimerkiksi lukemieni Canthin teosten joukosta. 
  
Osallistu mukaan kommentoimalla tähän postaukseen. Juttujen julkaisupäivä on 19.3.2023. Jätä linkki haastepostaukseesi tai kommentoi lukemasi teos/teokset täällä 19.3. julkaistavaan koonti-postaukseen. Haasteen aihetunnisteena somessa on #minullaoncanthia. Tässä postauksessa olevia kuvia saa käyttää omissa julkaisuissa. 
  
  
Mukana haasteessa:

4 kommenttia:

 1. Osallistun! Pitääki heti rueta tutkailemaan, että mitäs Canthia nyt lukisin.
  Ps: Tossa ekassa kuvassa on kirjoitusvirhe hästäkissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! ♥ Oho, niinpäs on näköjään päässyt virhe, kiitos kun huomautit,

   Poista
 2. Voi ei, näin tämän vasta nyt, kuudelta illalla julkaisupäivänä 🙈 On ollut monivuotinen perinne minulla, nyt harmittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Minnaa voi lukea myös merkkipäivänsä jälkeenkin. Mutta ymmärrän kyllä, että harmittaa, jos perinteeseen tulee katkos. Itsellänikin on monta haastetta, joihin haluan osallistua joka vuosi. Näitä ovat omien vetämieni toistuvien lisäksi mm. Naistenviikon lukuhaaste.

   Poista