lauantai 12. elokuuta 2023

Kirjabloggaajien kesälukumaraton 25.-27.8.2023

   
Kirjabloggaajien kesän 2023 lukumaraton tulee kahden viikon päästä, viikonloppuna 25.-27.8.
  
Lukumaratonin säännöt:
  • Lukuaikaa on maratonille varattu (yleensä) 24 tuntia, mutta kukaan ei estä lukemasta vaikka koko viikonloppua. Taukojen pitäminen on lämpimästi suositeltua, mutta ne sisältyvät kokonaisaikaan. Muista siis syödä, nukkua, ulkoilla ja lepuuttaa silmiä riittävästi, jotta lukuinto säilyy!
  • Voit valita itsellesi sopivan 12, 24, 48 tai vaikka 72 tunnin ajanjakson, jonka aikana luet ja kirjaat ylös lukemiesi kirjojen sivumäärän tai kuunnellut tunnit ja pidät listaa luetuista teoksista. 
  • Osallistua voi niin bloggaajana tai somealustoilla, vaihtoehtoisesti voit jättää kommentin lukukokemuksistasi maratonin koosteeseen.
  • Somessa voi julkaista etukäteen lukupinon esittelyä tai fiilistellä menemään maratonin aikana. Kaikki kirjallisuus lasketaan mukaan, niin paperisena kuin ääni- ja e-aineistonakin.
  • Maratonin lopuksi voi julkaista koontipostauksen, josta käy ilmi luettu sivumäärä tai kuunneltu aika, sekä luetut kirjat. Koontipostauksen linkin tai edellä mainitut tiedot voi julkaista maratonia seuraavan tiistain aikana täällä ilmestyvän postauksen kommenttilaatikkoon.
  • Halutessasi voit seurata muiden lukumaratonia. Somessa aihetunnisteena käytössä ovat #lukumaraton ja #kesälukumaraton2023. Maratonpostauksissa voi käyttää tässä julkaisussa olevaa kuvaa
  • Ja lopuksi, maraton ei ole kilpailu siitä kuka lukee eniten sivuja, vaan lupa upota kirjojen maailmoihin! 
  
Lukuiloa maratonille!
  
Maratonilla mukana:

8 kommenttia:

  1. Osallistun jos vaan jaksan opiskelujen aloittamisviikon jäljiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Tsemppiä opintoihin. ♥ Tämä maraton tulee vähän viime tippaan, mutta voidaan pitää vaikka kesän päätös maratonina.

      Poista
  2. Mukana ollaan! kuunneltua.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. En ole pitkään aikaan osallistunut maratoneille eli nyt teen sen! Eli mukana ollaan.

    VastaaPoista
  4. Lasisipulissa osallistuu myös!

    VastaaPoista