maanantai 25. syyskuuta 2023

Halloween-lukuhaaste (1.-31.10.2023)

  
Lokakuu on odottelee jo nurkan takana, ja sen myötä klassikoksi muodostunut Halloween -lukuhaaste järjestetään jo kahdeksatta kertaa. 
  
Haaste kestää koko lokakuun ja sen aikana luetaan mitä vain teemaan sopivaa eli esimerkiksi teoksia, joissa on noitia, ihmissusia, vampyyreitä, zombeja tai kummituksia, tarina sijoittuu syksyyn tai Halloweenin aikaan, tai kirja aiheuttaa kylmiä väreitä (tähän sopivat mm. kauhu, historia, dystopia kuin dekkaritkin ja miksei jopa chick lit, jos se ei ole omaan lukumakuun sopivaa).
  
Jokainen voi siis itse määritellä, miten luettu kirja sopii teemaan. Lukuvinkkejä voi poimia esimerkiksi edellisten vuosien koosteista 20222021, 2020, 2019, 2018, 2017 ja 2016.
  
Jos siis kiinnostuit haasteeseen osallistumisesta, kommentoi tämän postauksen alle, niin tiedän, että olet mukana. Somessa voi käyttää aihetunnistetta #halloweenlukuhaaste.
  

🍁 🎃 🍁 Tervetuloa mukaan! 🍁 🎃 🍁

  
Mukana haasteessa:

4 kommenttia:

 1. Kirjasähkökäyrä mukana haasteessa. Ehdin jo odotella tätä, sillä Halloween-haaste on ehdottomasti vuoden hauskin haaste. Kiitos Niina 🎃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet mukana! ♥ Tästä haasteesta moni kysyy aina syksyn alussa.

   Poista
 2. Mukana dekkarilinjalla. kuunneltua.blogspot.com

  VastaaPoista