sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kirjahyllyn lihottamista

Puolentoista kuukauden töiden jälkeen käytiin (flunssastani huolimatta) poikaystävän kanssa kaupungilla. Saaliina mm. nämä neljä kirjaa, 3,50e/kpl. Lista kaikista Harlequin kirjoista löytyy täältä.
   

10 kommenttia:

 1. Yhdessä vaiheessa mietin, ostanko Nocturne -sarjan kirjoja ja nyt harmittaa, etten sitten ostanut :/. Pitää koittaa metsästää niitä kirppareilta, jos vaikka sattuisi niin hyvä tuuri että löytäisin sieltä :).

  Ihana otsikko!

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut pari Jeff Longin kirjaa, joissa on aina tavattoman lupaava lähtöasetelma. Mutta sitten tarina tuntuu jotenkin karkaavan lapasesta ja uskottavuus kärsii. Siitä huolimatta aion lukea Longia jatkossakin, hänen kirjansa eivät ainakaan koskaan ole tylsiä!

  VastaaPoista
 3. Aamunkajo: Nocturne jakaa mielipiteitä, osa jättää lukematta kokonaan koska ovat Harlekiini-kirjoja. Minulla on hyllyssä varmaankin kahdeksan kirpparilta ostettua Nocturnea, usealta eri kirjoittajalta. Nyt on taas aikaa lukea niin jospa tännekin pääsen kommentoimaan niistä pian! (Minun kirjahylly alkaa olla jo aika ylipainoinen, laihdutusta kaipaa = ryhdyttävä lukemaan kirjoja sieltäkin!)

  Lukutoukka: Longin kirjoja on jo kaksi hyllyssäni, tämä uusin löytöni ja Helvetin piirit aiemmalta Helsigin reissulta. Aina tykäänyt näiden kirjojen ideasta vaan eipä kirjastossa ole sattunut osumaan silmään. Kuvailusi kuulostaa lupaavalta! Toivon että masituvat minullekin yhtä hyvin kuin kirjahyllylleni!

  VastaaPoista
 4. Hei:) Löysin blogisi vasta nyt ja lisään sinut sivupalkkiini muiden seuraamieni blogien joukkoon! Uusia kirjablogeja on aina mukava löytää;)

  VastaaPoista
 5. Hei Sanna ja tervetuloa! Mukavaa kuulla että olet löytänyt blogini, toivottavasti löydät täältä jotain vinkkejä, vaikka fantasia-painotteisuus saattaakin estellä. Onneksi luen myös mm. scifiä ja historiallista romantiikkaa.

  VastaaPoista
 6. Itselleni Nocturne alkoi tulla postitse puoli vahingossa, mutta olen kyllä pitänyt kirjoista ja niistä löytyy lukukokemuksia myös blogistani, jonka osoite on muuttunut

  http://josvaikkalukisi.blogspot.com/

  Ex-Lukutoukka.

  VastaaPoista
 7. Minusta on harmillista/inhottavaa, että moni jättää lukematta Nocturne-sarjaa vain sen vuoksi, että ne ovat Harlekiini-sarjaa: ovathan nekin kirjoja! Itse aion tutustua niihin ehdottomasti tulevaisuudessa :).

  Kirjahyllyn lihominen ei ole onneksi niin vakava asia, onpahan jotain luettavaa. Eihän sille mitään voi, että hyviä kirjalöytöjä tulee niin paljon vastaan! nimim. 12 hyllyllistä lukemattomia kirjoja :O)

  VastaaPoista
 8. Tein postauksen kaikista Nocturne kirjoista, jotka tähän mennessä ilmestyneet, samalla listausta mitkä ko. kirjoista omistan.

  VastaaPoista
 9. Huomaan, ettei toviin ole kukaa kommentoinu tähän, mut on kuitenki kerrottava et mä löysin vasta blogis kun hain Harlequin kirjoista listaa (siis kaikista niistä), mutten oo löytäny kun jotain pätkiä ja nyt tän sun nocturne listas. Olen ite hulluna Harlequin kirjoihin, eniten nocturneen ja romantiikkaan, mut juliat ja superit historallisine romaaneineenki menee ja lujaa :) ainoat, joita välttelen jostain syystä on lääkärikirjat..

  Oon suunnitellu jo tovin et alkaisin tekeen arvosteluja noista kirjoista, joita luen ja on kasapäin hyllys. Omaan jo bloginkin, mut siel on lähinnä nyt leffa- ja tv-sarja arvostelui ja jotain töherryksiäni, sekä oma novellini (joka on kesken).

  P. C. Castinin kirjat löysin serkun hyllyst vahingossa ollessani kyläilemäs ja totta kai lainasin heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa blogiini!

   Minulla on tosiaan tuohon listaan päivitetty mitä omistan noista kirjoista, mutten ole ehtinyt niitä lukemaan. Harlequinilta ja Silkiltä olen lukenut Nora Robertsia. Viimeisimmäksi Kunnian kautta (aiemmin tänä vuonna). Pitäisi päivittää Nocturneen tulleet uudet osat myös listalle. Tuollaista koostetta kun ei kovin monessa paikkaa ole (esim. Risingshadowssa on nuo kirjat, muttei listausta kaikista ole saatavissa helposti).

   Poista