lauantai 29. lokakuuta 2011

Testaa mikä Halloween asu sopii sinulle

Testi löytyy kätevästi MIV3:n Helmi-sivuilta, tässä linkki.

Minä olin (hyvin yllättävää) Vampyyri.
Olet sisimmiltäsi elävä kuollut taruolento, kansanperinteissä esiintyvä verenhimoinen yliluonnollisten voimien hallitsija. Nykyisessä populaarikulttuurissa esiintyvät vampyyrit ovat himottuja ja haluttuja erotiikan ylijumalia.

Maalaa siis ihosi vaaleaksi ja paljasta kulmahampaasi Halloween-juhliin, sillä sinun on aika päästää pimeä ja vetovoimainen puolesi esiin ja vietellä aistikkuudellasi uhri illaksi.

Tiesitkö tätä? Vampyyrien äitinä voidaan pitää babylonialaisen ja juutalaisen mytologian Lilith-demonia, joka vainosi miespuolisia lapsia ja kykeni muuttamaan muotoaan.

2 kommenttia:

  1. Minä sain kissan :D Hassua miten tuotakin Lilithiä on muunneltu monissa kirjoissa ja sarjoissa. Supernaturalissa on Lilith, mutta ei ole vampyyri vaan pieni tyttö, joka on demoni. Nora Robertsin trilogiassa taas se on juuri sellainen kaunis ja ilkeä vampyyri :P

    VastaaPoista
  2. Kissa-asu on ihan huippu! Minä pukeudun aina kun on teeman mukaan mahdollista kissanaiseksi. Olen ollut muinainen edyptiläinen jumalatar Bastet ja Saapsjalkakissa...

    Lilth on kyllä aika hieno hahmo Robertsin trilogiassa, pitäisi lukea suusiksi se joskus, onneksi on omana pokkariversio Morriganin rististä, pitäisi loputkin hankkia kun vastaan tulee.

    Hienosti muuten ekan kerran kun luin kommenttisi käsitin Supernaturalin Vampyyripäiväkirjoina - en selkeästi ole vielä herännyt (minulla on vampyyrin unirytmi, nukun valoisimman ajan).

    VastaaPoista