perjantai 5. lokakuuta 2012

Syystuulia blogissa

Kuten moni on varmaan tänään huomannut, niin Yöpöydän kirjojen ulkoasuun on tullut muutamia pieniä uusi juttuja. Suurimmat muutokset ovat varmaankin lukeva kissa bannerissa ja kirjojen pikkukuvat tekstin yläpuolella. Kuvat toimivat linkkeinä ko. artikkeliin. 
    
Sivupalkit kokivat myös pientä uudelleen järjestelyä: facebook-linkki on nyt kuva ja kategoriat jakautuivat kolmeen osaan: Genret, Asiasanat ja Muuta. Toivottavasti tämä helpottaa teitä, minua tämä ainakin helpottaa. Vanha listaus oli pitkä kuin nälkävuosi, josta oli vaikea erottaa eri asioita. Myös vanha kuvaus minusta on siirtynyt ja täydentynyt yläpalkin "Minä"-osion alle.
 
Mitä tykkäätte? Toimiiko uusi ulkoasu? Mikä muutoksissa on hyvää ja mikä huonoa? Mitä pitäisi vielä muuttaa? Sana on vapaa.
   

10 kommenttia:

 1. Uusi asiasanojen lajittelu on hyvin selkeä, ylärivi kirjankansineen on kutsuva. Ja lukevat kissat nostavat mielestäni aina blogin tasoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) ♥

   Poista
  2. Voi miten mainio lukeva mirri! Ja tykkään kovasti tuosta "kirjanäyteikkunasta" josta voi bongata kiintoisan kirjan ja klikata lukemaan lisää :) Hyvää työtä olet tehnyt.

   Poista
  3. Kiitos! Mieheke itseasiassa ehdotti tuollaista "näyteikkunaa" ja toteutti sen blogissani. Hän on auttanut noissa teknisissä asioissa eli kaikki hienoudet olen hänen avullaan saanut toimimaan täällä. Olen ollut itse niissä vain taiteellisena makutuomarina. Tykkään kyllä itsekin näistä uudistuksista. Tämä on yksi hyvä syy olla nörtin puoliso! ♥

   Poista
 2. Kivoja juttuja olet tehnyt! Olen kadehtinut joistakin blogeista tuota FB-nappia, ja tein nyt omaani samantapaisen kuin sinulla (ilman kissaa). Mutta haluaisin sellaisen, jota klikkaamalla voi suoraan tykätä FB-sivusta. Joku linkitti ohjeetkin joskus, mutta en saanut pelittämään :(
  Hauskaa muuten välillä "sisustaa" blogia! Miten teit tuon ylärivin kirjalinkkihomman?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En osaa selittää tuota kirjankansi-juttua, kun mieheke sen teki (nörtti kun on). Siihen sisältyy koodaamista, jossa valmiiseen pohjaan liitetään niin artikkelin kuin kuvan linkki. Pitää itsekin sit kokeilla seuraavan kirja esittelyn kohdalla.

   Poista
 3. Kiva kirjarivi! Ja tunnistejaottelusta tykkään myös. Toteutin itsekin vastaavan jaon jokin aika sitten, ja kyllähän se selkeämmältä tuntuu entiseen koko "könttään" verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minua vaivasi jo pidemmän aikaa oma loputon listani, kun en heti hoksannut, että noita tageja voi olla useampi yhtäaikaa. Oli vaan vaikea miettiä mikä menee mihinkin ryhmään. Toivottavasti sain ne jaettua loogisesti. Esim. paranormaalia romantiikkaa mietin onko se genre vai asiasana...

   Poista
 4. Kivoja uudistuksia, tuo jaottelu varsinkin on selkeä :) Mahtaako muilla toimia nuo kahden oikeanpuoleisen kirjankannen linkit (Bradburyn ja Haaviston)? Minulle näkyy vain kuvana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla eivät toimineet (Hai mukaan lukien) pienennetyssä ikkunassa, mutta koko ruudun katselutilassa toimivat. Kiitos kommenteista! :)

   Poista