torstai 8. toukokuuta 2014

Huhtikuun luetut

Viimein jotakin muuta kuin kirjahankinta tiedotuksia! Vaikka toukokuuta onkin ehditty elää jo vähän yli viikko, tässä vielä kooste viime kuun luetuista.  Huhtikuussa tein uuden lukuennätyksen, 3500 sivua! Yhdeksästä luetusta teoksesta kaksi oli mangaa, joista (+ muutamasta kirjastakin) on vielä bloggaamatta. Kuukauden parhaan lukukokemuksen tarjoili Jan Salmisen Äidinmaa, josta oli tarkoitus kirjoittaa ennen matkaa, mutta kiireessä se sitten jäi kesken.
 
 
Toukokuussa on luvassa lukukokemusten lisäksi seuravaa:
- raportti Ateneumin Tove Jansson -näyttelystä
- blogisynttärit 10.5. ja arvonta
  
Loppuun vielä Helsingissä bongattujen kirsikankukkien kuva:
  
Kuva: © Niina Tolonen

6 kommenttia:

 1. Oi, kirsikankukat ovat niin ihania! En ole ikinä nähnyt niitä livenä, tahtoo! =D Sinullakin synttärit kohta, kivaa! Minä en ole muuten koskaan seurannut, että kuinka paljon sivuja tulee luettua kuukaudessa. Hmm. Mielenkiintoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikankukat ovat todellakin hurmaavia. Se väri + hajuttomuus (hyvä hajuherkälle & allergiselle). En muista, olenkohan itse aikaisemmin nähnyt noita.

   Vuosia tulee tosiaankin täyteen. Aika moni blogi on perustettu keväällä. Aika jännittävää. Pitäisi tehdä tilastoa, mikä aika vuodesta on parasta blogin perustamiselle...

   Poista
 2. Mielipiteesi Linnakkeesta kiinnostaisi. Ja oi miten ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolle pitäisi tulla Linnake. Sen verran vaan aikaa Ensimmäisen siirtokunnan lukemisesta, että välillä olin hukassa vanhoista hahmoista puhuttaessa.

   Kiitos! Otin kymmeniä kukkakuvia, sen verran harvinainen näky nuo olivat minulle.

   Poista
 3. Voi miten kauniita kuvia! Ateneumissa hiljattain käyneenä odotan raporttiasi luettavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomenna jos jaksaisi näpytellä raporttia. :)

   Poista