torstai 8. toukokuuta 2014

Koska olen kirjahamsteri

Vielä kolmas ja viimeinen koostepostaus lyhyen Helsingin matkan kirjahankinnoista. (Tätä lukiessanne olen jo palannut Ouluun.) Kävin ensimmäistä kertaa pihakirppiksellä - ihmiset siis myyvät tavaraa omasta pihastaan. Ilmaisen Baskervillen koiran lisäksi ostin Tapanilan kaupunginosatapahtumasta armeijan kaasunaamarilaukun (5€), valeanvihreän hello Kitty kassin (0,50€) ja mustan, kuulemma Tallinnasta aikoinaan ostetun pellavaliinan (4€). Katzin kirja lähti matkaan, luettuani yhden bloggauksen siitä vähän aikaa sitten, samoin Nimbus-kirjan kanssa. Syyspastoraali oli aivan tuntematon, mutta kiehtova (nainen ja luonto). Rienaus puolestaan oli lukulistallani ja se varmaan tulee luettua ihan lähiaikoina. Ilmainen kirjallisuusopas lähti matkaan, jos siitä vaikka olisi jotain hyötyä opinnoissa.
   
 1. Arthur Conan Doyle: Baskervillen koira (ilmainen)
 2. Arthur Conan Doyle: Sherlock Homesin seikkailut (2€)
 3. Daniel Katz: Kun isoisä Suomeen hiihti (0,20€)
 4. Sophie Kinsella: Himoshoppaajan salaiset unelmat (0,20€)
 5. Kirjaseikkailu: Lasten- ja nuortenkirjallisuuden opas (ilmainen)
 6. Leena Lander: Syyspastoraali (1€)
 7. Cliff McNish: Noidan loitsu (2€)
 8. Tero Niemi & Anne Salminen: Nimbus ja tähdet (1€)
 9. Timo Parvela: Tuliterä (1€)
 10. Douglas Preston: Rienaus (2€)
 11. Bernard Webber: Muurahaisten kapina (1,50€)

4 kommenttia:

 1. Päivää. Tiedoksesi ilmoitan, että käyttämäsi blogin sivupohja hankaloittaa kännykällä lukemista! Näkyy tuo tapettikuvio tekstin alla. On tällä kännyllä hankala kirjoittaa näitä kommenttejakin. Jospa toinen kerta toden sanoo. :-) Tylsä kommentti, kun ei sisältöön ota kantaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta. Itse kun en ole blogiani mobiililaitteella käyttänyt ei moinen ongelma ollut tiedossani. Täytyy jossain vaiheessa katsella noita asetuksia, että voiko tilannetta parantaa. Tietokoneella kun katson blogiani ikkunatilassa, näen vain blogipohjan keskiosan, jonka olen lukemista helpottamaan asettanut valkoiseksi. Koko näytön katselutilassa ornamenttitapetti näkyy vain sivuilla.

   Poista
 2. Onpas ollut kannattava Helsingin reissu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Jalat ovat vähän kuolleet, kun piti viikossa käydä kaikkialla, missä tahtoikin (esim. Suomenlinnassa kävin vain lauttalaiturilla, syömässä jäätelön ja sitten palasimme mantereelle). Ihme ja kumma, sain kaikki uudet kirjat mahtumaan hyllyynkin. :D No, vähän piti kikkailla. Tänä vuonna ei tarvitse (lue: saa) ostaa enempää kirjoja.

   Poista