perjantai 2. toukokuuta 2014

Kirjabloggaaja Helsingissä

Pienellä vappulomalla Helsingissä. Osana reissua jälleen kirppareilla kiertelyä. Tänään saaliina oli 12 kirjaa. Niistä kaksi on hankittu pian kolme vuotta täyttävän blogin synttäriarvontaan, josta myöhemmin lisää - eli olkaapas kuulolla lukijani!

Muita päivän ostoksia:
 1. Greg Bear: Darwinin radio (1€)
 2. Robin Cook: Hyökkäys (1€)
 3. Cornelia Funke: Mustesydän (1€)
 4. Pasi Ilmari Jääskeläinen: Sielut kulkevat sateessa (3€)
 5. Janne Kuusi: Vapaus (1e)
 6. Molière: Saituri (2e)
 7. Jukka Parkkinen: Vanhan kulttuurin kurssi (2,50€)
 8. Essi Tammimaa: Noaidin tytär (1€)
 9. Danielle Trussoni: Enkelioppi (2e)
 10. Kaari Utrio: Eevan tyttäret (1€)

8 kommenttia:

 1. Edukkaita löytöjä olet tehnyt! Osa kirjoista ei tosin sano minulle mitään. Luin muuten eräässä vaiheessa suorastaan ahmien Robin Cookin kirjoja. Villitykseni alkoi muistaakseni hänen kirjastaan Kooma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Greg Bearin teos oli minullekin tuntematon, mutta takansi houkutteli. itsekin olen muutamia Cookeja lukenut, tämänkin, mutta olen jo pitkään halunnut lukea Hyökkäyksen lisäksi myös toisen lukemani ja omistamani Cookin, Kaappaus. Se vain sattuu olemaan äidin luona olevassa hyllyssä. Mutta jos tässä kesllä ehtisi sielläkin käymään.

   Poista
 2. Edullisia löytöjä totta tosiaan! Mutta kyllä käytettynä vaan saa, kun jaksaa ehtii ja malttaa etsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PIJ:n Sielut oli todella hieno löytö. :) Minulla on ne muutamat vakio metsästyspaikat, joista tietää löytävänsä edullisia teoksia.

   Poista
 3. Tosi edullisia löytöjä. Missä kirppareilla kiertelit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmaus, Kierrätyskeskus (Hietalahti), Eerikinkadun kirjakauppa (divari) ja Interfennica. Kirpparit siis vähän laajassa merkityksessään, mutta second handia kaikki. :)

   Poista
 4. Hyvänen aika! Mistä ihmeestä sait noin halvalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmaus on luotto kohteeni aina Helsingissä vieraillesa. Siellä on todella halvat hinnat. Kierrätyskeskuksella on muuttoale, hinnat vielä normaalia alhaisemmat. fidan unohdinkin yllä olevalta listalta. Sieltäkin, etenkin Sörnäisten pisteestä löytää aina kaikkea. Divarit niin Eerikinkadulla kuin Hakaniemen interfennicassakin tarjoavat joskus edullisia. yleensä niissä katson tarjouskorit - ja hyllyt ja teen hienoja löytöjä. Sielut kulkevat sateessa on esimerkki tällaisesta.

   Poista