maanantai 1. heinäkuuta 2019

Pride-lukuhaasteen kooste

    
Pride-lukuhaaste on tältä vuodelta ohi, mutta pride-viikkoja ja kulkueita on vielä eri puolilla Suomea tulossa, esimerkiksi täällä Oulussa 5.-11.8. Tähän postaukseen kerätään kaikki blogeissa viikon aikana esitellyt teokset ja koostetaan yhteen paikkaan kaikki muutkin teeman tiimoilta julkaistut postaukset. Itse luin vain neljä lyhyttä teosta, sillä kesätyöt feissarina verottivat niin henkisiä kuin fyysisiä varastoja. Olen kyllä jo suunnitellut lukulistaa ensivuoden viikolle - ja mahdollisesti haasteen venyttämistä koko kuukauden mittaiseksi, mitä sanotte? Jätäthän kommenttilaatikkoon linkkisi tai listan luetuista teoksista, niin saamme kerättyä hyvää vinkkipankkia sateenkaarikirjallisuudesta.
   
 
Muissa blogeissa luettua:
 
Muita teemaan liittyviä postauksia:
  

10 kommenttia:

 1. Minä osallistuin tänä vuonna tosiaan vain yhdellä kirjalla, mutta parempi sekin kai kuin ei mitään. :) Ja ehdottomasti kannatan koko kuukauden kestävää haasteaikaa, siinä ehtii paremmin ja monipuolisemmin lukea!

  Tässä vielä oma postauslinkkini: http://www.mitaluimmekerran.fi/2019/06/andre-aciman-kutsu-minua-nimellasi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä! Yksikin viikon aikana luettu/vinkattu sateenkaareva kirja on jo tosi paljon. Olen odottanut tuota Acimanin teosta kirjastosta, on ollut varmaan jo kuukauden "matkalla" tilassa. Täytyy tällä viikolla kysyä kirjastosta, minnehän se on eksynyt.

   Poista
 2. Luin kaksi. Laitan ne tähän samaan kommenttiin:
  https://readerwhydidimarryhim.blogspot.com/2019/06/viikko-qiu-miaojin-notes-of-crocodile.html
  https://readerwhydidimarryhim.blogspot.com/2019/06/viikko-jeanette-winterson-gap-of-time.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkeistä ja osallistumisestasi haasteeseen. ♥

   Poista
 3. Kirjoitin kahdesta kirjasta.
  http://marjatankirjat.blogspot.com/2019/06/marja-bjork-poika-pride-viikon.html
  http://marjatankirjat.blogspot.com/2019/06/kaori-ekuni-blink-blink-pride-viikon.html

  Kirjoitin myös yhdestä elokuvasta.
  https://marjatankirjat.blogspot.com/2019/06/pride-viikko-alkaa-elokuva-elisa-y.html

  Yksi postaukseni voisi kuulua tuohon osastoon "teeman tiimoilta".
  http://marjatankirjat.blogspot.com/2019/06/pride-tapahtumista-sanottua.html

  Hmm, koko kuukausi? En osaa sanoa. En ole aiemmin ollut tässä mukana. Nyt kun tiedän odottaa tätä haastetta, niin voin lukea ja tehdä jonkin kirejoitusluonnoksen jo etukäteenkin, joten viikko kyllä voisi riittää. Toisaalta kuukauden aikana ehtisi paremmin käydä kommentoimassa ja voisi julkaista näitä kirjoituksia harvempaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkeistä ja ihanaa, kun olit mukana haasteessa! Muutaman vuoden vetämäni Halloween-lukuhaaste on myös kuukauden mittainen ja itselleni se on ollut varsin toimiva. Tämä haasteen suhteen en osaa sanoa muuten kuin että usein jää harmittamaan, ettei viikon aikana ehdi lukea ja postat niin paljon kuin haluaisin.

   Poista
 4. Minullakin on yksi viikon teemaan sopiva juttu, joka löytyy täältä: https://oksanhyllylta.blogspot.com/2019/06/pajtim-statovci-tiranan-sydan.html

  Lisäsin näin jälkikäteen linkin tähän sinun koosteeseen - kirjoittelin juttua tabletilla reissussa, ja meinasi mennä hermo sen näppiksen kanssa enkä jaksanut enää tehdä mitään haastelinkkauksia. :D Onneksi tuli ihan sattumalta vastaan sopiva kirja. Statovci on kyllä tosi kiinnostava kirjailija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä! Minunkin pitäisi lukea Statovcia jossain vaiheessa. Olen yhtenä kesänä joutunut käyttämän tablettia bloggaamiseen (reissussa tein pari juttua) ja se on todellakin haastavaa.

   Poista
 5. Moi, tässä vähän myöhässä mun pride-lukemiseni: https://adelheid79.blogspot.com/2019/06/prideviikon-lukuhaaste-2019-kolme-on.html
  https://adelheid79.blogspot.com/2019/06/prideviikon-lukuhaaste-2019-isadella.html

  Kiitos haasteesta! Kannatan ehdottomasti koko kuukauden kestävää haastetta ensi vuodelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkeistä! Eikä haittaa, vaikka tulivat vasta nyt. Sain muuten eilen kirjaston varaushyllystä tuon Isadella-kirjan, jonka varmaan kesän/alkusyksyn aikana luen. Kiitos, kun vinkkasit siitä!

   Poista