torstai 7. heinäkuuta 2011

Day 23 - A book you wanted to read for a long time but still haven’t

Näitähän on (riippuen määritelmästä mitä kauan tarkoittaa), tosin viime aikoina lukenut aika hyvin kiinni tuota luettavien listaa. Vielä lukematta ovat mm, seuraavat (tässä ei sitten ole listattuna niitä kirjoja jotka omana hyllyssä odottaa):
Ja on noita muitakin, ihan vihkoksi asti, nuo nyt etupäässä tällä hetkellä kiinnostasi lukea.
Esittelyyn Kadonnut symboli:
 
 
Takakannesta:
Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington. 12 tuntia. Jännitystä joka hetki.
 
Professori Robert Langdon saa tavallisena sunnuntaina yllättävän kutsun Washingtoniin vanhalta ystävältään ja oppi-isältään Peter Solomonilta. Langdon halutaan pikaisesti juhlapuhujaksi pääkaupungissa pidettävään tilaisuuteen. Langdon suostuu äveriään historioitsijan pyyntöön ilomielin, mutta perille päästyään hän huomaa astuneensa keskelle järkyttävää painajaista. Tuntematon taho todistaa mahdollisimman raa'alla tavalla kaapanneensa Peter Solomonin. Solomonin vapauden hintana kaappaaja vaatii Langdonia auttajakseen ikiaikaisen salaisuuden selvittämisessä. Kukaan muu ei hänen mukaansa pysty ratkaisemaan arvoitusta, joka johdattaa Solomonin etsijät kohti kaappaajan tavoittelemaa päämäärää. Ikivanhaan symboliikkaan ja vapaamuurareiden ajatusmaailmaan syvällisesti perehtynyt Langdon on valmis pelastamaan ystävänsä oman henkensä uhalla. Pian salaperäiset esineet, maailman tunnetuimmat rakennukset ja maamerkit paljastavat Yhdysvaltojen pääkaupungin kätketyn puolen. Lopulta ne tuovat näkyviin ikuisen totuuden. Matka sen äärelle on vaaroja täynnä. 

Kadonnut symboli on odotettua jatkoa professori Robert Langdonin seikkailuille, jotka alkoivat Dan Brownin menestysteoksissa Enkelit ja demonit ja Da Vinci -koodi.

Kirjasta muualla: Savon Sanomat, Paranormaali blogi, Helsingin Sanomat, Lukeminen on pääasia, Insinöörin kirjahylly,

2 kommenttia:

  1. kuulostaa hyvälle :) pitäisköhän lukaista.

    VastaaPoista
  2. Poikaystävän äidillä on omana tuo, harmi vaan kun ei ehdi ennen "loman" loppumista lukea sitä... Jospa löytyisi kirjastosta joskus, tosin ulkomaan matkan takia jäi kotiin Ouluun useampi kirjaston kirja hyllyyn odotamaan.

    VastaaPoista