perjantai 8. heinäkuuta 2011

Konami Kanata: Chi's Sweet Home 1-8

Kirjastossa sattui joku aika sitten olemaan tämän veikeä sarjan ensimmäinen osa olemaan hyllyssä. Kotiin tultua ajattelin vilkaista ihan vaan vähän... ja hups! Tuli luettua se kertaistumalta. Sai nauraa välillä vedet silmissä, kun tunnisti kissanpennun maailman kommelluksia, itsekin entisenä kissanomistajana (minun kummatkin kisut muutti asumaan uuteen kotiin). Todellisia hyvän mielen kirjoja. Suositusta kirjasarjasta on tehty myös anime joka löytyy mm. YouTubesta, vaikka jossain vaiheessa juonet alkavatkin menemään eritahtia, niin kuin aina näissä menee (vrt. Naruto). Mangaksi harvinaisesti Chitä voi lukea nelivärisenä. 
 
Elokuu 2016: Tähän mennessä olen lukenut osat 1-9.
  
    
Kissanpentu eksyy emostaan ja löytää uuden kodin Yamadan perheen luota. Alkaa kommelluksien täyttämä yhteiselo, jossa joutuvat koetukselle sekä kissan että ihmisten kärsivällisyys - ja erityisesti lukijan nauruhermot!
  
Hilpeää, lämminhenkistä ja oivaltavaa kissa- ja ihmishuumoria. Väreissä!

 

2 kommenttia:

  1. Mew-chan x317/9/11 18:47

    Tää on älyn söpö manga~ <3

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä pakko ahmia kerralla! Ex-kissan omistajana tunnistin tosi hyvin kissan sielunelämän ♥ Ja Chi on vaan hurjan herttainen kissa, joka saa yksinkertaisen asian näyttämään sangen monimutkaiselta kun sitä katsoo eri näkökulmasta!

    VastaaPoista