maanantai 19. marraskuuta 2012

Kirjanmerkkejä

Tein kirjanmerkkejä kuun lopussa oleville yliopiston Humanistisen killan myyjäisille, jonne minut kutsuttiin. Myyn näiden lisäksi myös kortteja ja koruja.
 


11 kommenttia:

 1. Voi miten upeita! Harmi että on vähän liian pitkä matka tulla ostoksille myyjäisiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä oli ihanaa näpertää. :)

   Oulu on kyllä kaukana kaikesta. Ajattelin, että jos eivät mene kaupaksi myyjäisissä, laitan myyntiin toisen blogini (Vedenhenki) kautta.

   Poista
 2. Vähänkö hienoja! Kyllä noiden kanssa kelepaa lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itselle taitaa jäädä ainakin yksi tuollainen kissa. :) Tuo musta versio sai jotenkin manga-hahmomaisen ilmeen!

   Poista
 3. jännittäviä! piti oikeen jäädä miettimään miten oot noi tehny :D

  VastaaPoista
 4. Ihania! Minun täytynee kokeilla norsuversiota ja muutamia muitakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kävi myös norsu mielessä, sillä joskus muinaishistoriassa eli ala-asteella tehtiin norsun päitä vappuna juomapillin koristeeksi. Noita keksii kyllä vaikka mitä eläimiä. :)

   Poista
 5. Nämä ovat aivan ihastuttavia! Näin ohjeen jossain, mutten ehtinyt perehtyä siihen tuolloin. En ole järin taitava käsistäni, mutta ajattelin ehkä kokeilla itsekin jonkun tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on todella helppoa tehdä. Kun googlailin eri malleja, näistä oli tehty jossain koulussakin. Tosi nopeasti saa valmista ja materiaaleja menee vähän. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä söpöjä oli hirvittävän kiva myös tehdä. :) Näiden lisäksi taittelin paria erilaista eleganttia mallia aikuisempaan makuun.

   Poista