maanantai 26. marraskuuta 2012

Sunshine award


  

Sain tämän päivää piristävän tunnustuksen Jos vaikka lukisi-blogin Anulta. Kiitos!

 
1) Mistä unelmoit?
Skotlannin matkasta, tulevaisuudessa häämmöttävistä häistä, vihreästä mekosta, valmistumisesta, oman kirjan kirjoittamisesta, isosta omasta kirjastosta ja askarteluhuoneesta, muutosta Etelä-Suomeen.

2) Kolme tärkeintä asiaa arjessasi
?
Se, että saa itse päättää mitä tekee, avomiehen tekemä ruoka ja yhdessäolo. 

3) Jos ryhtyisit kaksoiskansalaiseksi, mikä olisi toinen kotimaasi?
Tähän on pakko vastata se Skotlanti. En ole siis vielä päässyt käymään kyseisessä maassa muutoin kuin nojatuolimatkalla, eli en tiedä vastaako todellisuus mielikuviani. Olen kuitenkin saanut paikasta sellaisen käsityksen, että sen ilmasto muistuttaa suomalaista ja maisemat ovat kauniita, joskin jylhiä. Ihmisistä en tiedä muuta, kuin että pohjoisessa on paljon viikinkien jälkeläisiä - skandinaavisuus siis voisi olla yhdistävä tekijä. 

4) Elämäsi parhain saavutus?
Se hetki kun pääsin yliopistoon.

5) Suosikkiharrastuksesi?
Lukemisen lisäksi harrastan postcrossingia, arkartelua (koruja ja kortteja), käsitöitä (mm. virkkaamista), kirjoittamista ja piirtämistä.

6) Suosikkimusiikkisi?
Vaihtelee mielialan ja virkeystason mukaan. Kuuntelen paljon klassista, metallia ja kansanmusiikkia, mutta sekaan mahtuu myös muutama dancebiisikin. 

Laitan haasteen eteenpäin seuraaville blogeille: Kirjojen rakastaja, Perspaktiivivirhe, Olipa kerran kirjablogi, Kaleidoscope

8 kommenttia:

 1. Ai, säkin harrastat postcrossailua.

  Olen käynyt katselemassa sun tekemiäsi koruja ja hienoja ovat. Omat räpellykseni kelpaavat vain omiin korviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin postcrossingin sinunkin sivulla. :) Meillä harrastavat minun isosiskot ja heidän tyttärensä (14 ja 10 vuotiaat).

   Kiitos korukommentista. :) Ihan harrastusmielessä niitä teen. Kirjoja lukemalla itseoppinut. Joitakin olen jopa saanut myydyksi. Tämän viikon torstaina on myyjäiset, jonne minut kutsuttiin. Jännittää hiukan päästä myymää kerralla isommalle porukalle.

   Poista
 2. Hei, kiitos tunnustuksesta! Yksi postcrossailija ilmoittautuu täälläkin! :D Tai no.. Pitäisi puhua varmaan entisestä postcrossaajasta, nykyisestä antiaktiivisesta tapauksesta. Silloin tällöin tulee korttia laitettua menemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin lähetän tällä hetkellä erittäin säännöllisen epäsäännöllisesti kortteja. Yksi syy on kauhea kiire, joka johtuu opinnoista ja toinen on loppu vuoden köyhyys. Keväällä varmaan "aloitan" harrastuksen uudelleen.

   Poista
 3. Jei! Kiitos paljon tunnustuksesta :)

  Pakko tunnustaa etten ollut kuullutkaan postcrossingista ennen tätä. Ajauduin kuitenkin googlaamaan kun niin moni kommenttiboksissakin ilmoitti harratavansa ja rakastuin samantien ideaan. Kuinka hienoa oikeasti? Kiitos tästä, voi olla että löysin juuri uuden harrastuksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postcrossing on kieltämättä sellainen harrastus, joka ei välttämättä kaikille ole tuttu. Kiva jos sinäkin ihastuit! :) Tämä on kyllä loistavaa kulttuuri-ihmisille.

   Poista