perjantai 14. elokuuta 2015

Elokuun lukumaraton 15.8.

 
Kesän toinen lukumaraton alkaa nyt. Edellinen maraton oli kesäkuussa. Tunnelmia siitä ennen ja jälkeen. Tällä kertaa tavoitteena on saada keskeneräisiä kirjoja loppuun. Lainasin maratonia varten pari suomalaista sarjakuvateosta ja löytyy pinosta niin runoja, lastenkirjoja kuin klassikkokin. Olisin hyvin tyytyväinen, jos saisin viisi kirjaa luettua näistä, tai sivumääräisesti 500. Saas nähdä kuinka käy. 
 
Kirjat odottavat lukupesässä
 1. K.A. Applegate: Remnants - Viimeinen savaruussukkula (178 s.) - Nuoruusnostalgisointia!
 2. Philip K. Dick: Palkkionmetsästäjä (52/169 s.)
 3. Terhi Ekebom: Kummituslapsi (sarjakuva) (248 s.)
 4. Tuomas Keskimäki: Sinä, taivaani - Kustaa II Aadolfin & Ebba Brahen lauluja (runokokoelma) (63 s.)
 5. Kirsti Kuronen: Paha puuska (proosaruno) (22/75 s.)
 6. Kati Närhi: Saniaislehdon salaisuudet (sarjakuva) (129 s.)
 7. Chrs Riddell: Ada Gootti ja hiiren haamu (224 s.)
 8. David Walliams: Herra Lemu (120/256 s.)

13 kommenttia:

 1. Lukuiloa maratoniin! Muutama teos noista on tuttu ja nopealukuisiakin vielä, tosin esim. Kummituslapsi vaatii hieman tunnelmointia sivujen kääntämisen sijaan. Hieno teos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Kummituslapsesta muistan joskus nähneeni muutamia bloggauksia ja kun se sattumalta osui silmään kirjastoreissulla (vaikka ei ollutkaan tarkoitus lainata kuin saapunut varaus), tarttui se mukaan. Odotukset korkealla. :)

   Poista
 2. Kummituslapsi ja Saniaislehdon salaisuudet ovat molemmat hyviä, ja hyvin erilaisia. Toivottavasti pidät niistä, luultavasti sopivat maratoonaamiseen aika hyvin :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saniaislehdon salaisuudesta kuulin blogikollegalta vasta pari päivää sitten ja teosta Googlailtuani oli pakko varata se maratonille. Sarjakuva on hyvä välipala tällaiseen kestävyyslajiin, vaikka jäisikin ihastelemaan kuvitusta.

   Poista
 3. Ada Gootti on hyvä, siinä on upea kuvitus! Ja Kati Närhi - toivottavasti tykkäät! :) Hyvää maratonia & lukuintoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riddelliä ehdinkin ennen päiväunia jo lukaista pari sivua. Ihana kuvitus tosiaan ja hauskoja viittauksia muihin teoksiin. Ensimmäinen maraton teoskin jo luettu, Kummituslapsi. Oli kaunis ja melankolinen. Suosittelen, jos ei ole jo tuttu.

   Poista
 4. Lukuiloa maratonille! Minä taidankin ensin nukkua ja herätä aamulla lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea ja kestävyyttä sinunkin maratonillesi. :) Nyt on bloggaajaan tankattu iltapalaa niin luku-urakka voi jatkua. :)

   Poista
 5. Lukuiloa! Täällä mentu nyt 3,5 tuntia, parin tauon kanssa ja reilu 230 sivua luettu. Saanähdä kauanko menee ennen kuin tulee uni.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sinunkin maratoniin! Itse olen yökyöpeli, niin tämä on parasta lukuaikaani.

   Poista
 6. Onpa hyviä kirjoja! Erityisesti suosittelen Ada Goottia ja Herra Lemua, molemmat ovat varmasti maratonille tosi sopivia. Mulla meni eilinen ihan penkin alle, mutta jospa tänään sitten uusin voimin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ada Goottia luen vielä tänään, eilen pääsin melekin loppuun. Enempää en taida tällä kertaa ehtiä lukemaan, kun sain tilauksen tehdä Minions-pipoja.

   Poista
 7. Tsemppiä maratonille ja lukuiloa alusta loppuun!

  VastaaPoista