sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Syyskuun luetut

      
Syyskuu meni ohitse kuin pikakelauksella. Toisaalta tuntuu, että ehdin tekemään kaikenlaista, mutta kirjoista sain luettua loppuun vain kolme, yhteensä 404 sivua. 
  
Lokakuun lukusuunnitelmiin kuuluu keskenkeräisten loppuun lukeminen (pöydän reunalla odottavat mm. Olimme ihan suunniltamme, Oneiron ja Station Eleven). Uusina lukupinoon ovat saapuneet niin Hugh Howeyn Kohtalo kuin Maria Kuutin Anna ja Elvis leirillä
  
Tässä kuussa alkaa uusi juttusarja. Ensimmäisessä osassa bloggaaja testaa Oulun kirjaston tuoreen Lukuopas-palvelun. 

4 kommenttia:

 1. Olimme ihan suunniltamme jäi minulta kesken... luin noin 60 sivua eikä se vaan oikein lähtenyt vetämään. Katselin sitä viikon verran lukupinossa ja palautin kirjastoon. :) Minulle ei kai oikein auennut sen maailma, kun tuntui niin keskinkertaiselta koko kirja sen pätkän perusteella mitä luin. Tsemppiä sinulle ko. kirjan kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fowlerin tyyli on rasittavan hitaasti juonta avaava ja jotenkin paikallaan tankkaava. Pakko olisi lukea se, kun sain Risingshadow-arvostelukappaleena. Onneksi jo puolivälissä olen, enää siis vain 150 sivua jäljellä. En usko, että edes huikea loppukäänne (vrt. Michel Faber: Lihaa ja verta, Bernard Beckett: Genesis) pelastaisi tätä. En ymmärrä teoksesta kuulemiani kehuja, sillä niin kuin sinäkin sanot, tämä tuntui hyvin keskenkertaiselta. Ei missään vaiheessa oikein päässyt sisälle kirjaan. Kiitos tsemppauksesta!

   Poista
 2. Odotan Oneiron-arviotasi! Kirja vaatii jonkin verran aikaa, mutta välillä taas etenee kuin juna, hyvä että ehtii sivuja käännellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alku on ainakin ollut kaikesta aikaisemmin lukemastani poikkeava. Odotan mielenkiinnolla mihin suuntaan kehittyy.

   Poista