keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Ystävänpäivän lukumaratonin kooste

Ystävänpäivän lukumaraton on tämän vuoden osalta ohitse. Mukaan osallistui 17 blogia sekä Hanna Kauppinen Twitterissä. Suuri kiitos kaikille osallistuneille ja isot aplodit tästä yhteisestä ponnistuksesta! Tässäpä linkkilista blogeihin ja niissä luettujen sivujen määrä:

Hurja hassu lukija - 804
Kirjamaailma - 350
Kirjaston kummitus - 463
Lukemattomat lukemattomat - 544
Musteella & Hopealla - 586
Mustien kansien metsä - 1037
Narseskan kirjanurkkaus - 672
Niin monta lukematonta - 545
Oksan hyllyltä - 495
Rinkka ja nojatuoli - 511
Taikakirjaimet - 547
Tarinoiden syvyydet - 468
Tuntematon lukija - 835
Tyttö ja liian suuri kasa kirjoja - 527
Ullan Luetut kirjat - 642
Yöpöydän kirjat - 449

Parissa blogissa luettiin yli 1000 sivua, joka on aikamoinen saavutus! Odottelen vielä tietoja kahdesta blogista, mutta ennen heidän vastauksiaan yhteensä maratonin aikana luettiin huikeat 9779 sivua. Nyt voikin sitä ennen pohtia, meneekö 10 000 raja rikki? | Kaikkien bloggaajien ilmoitettua lukemansa sivumäärän, lopputulokseksi tuli huikea 10 996 sivua. Onnittelut kaikille maratonille osallistuneille! 

Omassa maratonsuorituksessani luin kahta kirjaa. Aloittelin Takashi Hiraiden Kissavieraalla, jossa on ihana kansi. Ensimmäisen teoksen hidastempoisuuden takia luin kuitenkin välissä takuuvarmasti viihdyttävää J.K. Rowlingin Harry Potteria ja liekehtivää pikaria. En siis tullut ollenkaan tarttuneeksi etukäteen kasaamaani maratonpinoon, mutta ei se haittaa. 

13 kommenttia:

 1. Tuntemattoman lukijan sivumäärässä on virhe: luin yhteensä 835 sivua - tuo 774 oli viimeisen välietapin lukumäärä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta! Näin siinä käy kun aamu-unisena näpyttelee bloggausta. :D

   Poista
  2. Sellasta sattuu paremmissakin piireissä. :D

   Poista
 2. Tupla-lukemattomien koontipostaus löytyy täältä: http://lukemattomatlukemattomat.blogspot.fi/2016/02/ystavanpaivan-2016-lukumaratonin.html
  Se on vähän järkevämmin kirjoitettu kuin tuo päivitysversio...

  VastaaPoista
 3. Saatiinpa mukava sivumäärä kasaan. :) Oli kiva maraton ja ihana piristys ystävänpäivälle, kiitos kun järjestit tämän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivaa järkätä! Toivottavasti joku nappaa ensi vuonna emännöitäväkseen. :)

   Poista
 4. Tuo oma sivumäärä on kyllä vähän hämäävä, kun suurin osa tuli todella nopealukuisista sarjakuvista :D Mutta kiva maraton kyllä oli, kiitos järkkäyksestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla Walking Dead-sarjiksilla saa kyllä nopeasti kasaan ison sivumääräkertymän. :D Huomasin saman viime kuun luettujeni kokonaissaldossa. Mutta ei se haittaa, sarjakuvankin lukeminen on lukemista, ja noissa on yllättävän paljon tekstiäkin. Kivaa kun osallistuit maratonille!

   Poista
 5. Komppaan edellisiä kommentteja ja sattuipa vielä sopivaan saumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun ehdit osallistumaan, vaikka tämä tulikin kovin lyhyellä varoitusajalla. :)

   Poista
 6. Moi. Mie luin maratonin aikana 672 sivua. Sori että meni näin pitkään vastatessa. Lukumaraton kyllä auttoi lukujumiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päästin tämän avulla reippaasti 10 000 sivun paremmalle puolelle. Kivaa kun osallistuit ja lukujumi sai kyytiä!

   Poista