torstai 6. lokakuuta 2016

Kirjabloggaajapinssi

Hei kaikki kanssabloggaajat! 
  
Olen helmikuusta asti suunnitellut yhdessä Facebookin kirjabloggaajaryhmän kanssa rintanappia, jolla voimme tunnistaa toisemme ja kertoa muillekin, keitä me olemme. Nyt tuo idea on edennyt tuotteeksi asti ja Helsingin Kirjamessuilla on ensimmäinen tilaisuus esitellä uunituoreita nappejamme.

Tässä postauksessa ovat maksuohjeet, jos haluat tilata pinssin ennakkoon. Voit valita toimituksen postitse tai käteen Kirjamessuilla (kirjoittelen pian messutärpeistä, niin näette aikatauluni siitä. Tulen olemaan tavoitettavissa ainakin Boknäsin osastolla Kirjabloggaajanurkassa).

Vaihtoehtoina on valmiiksi vain yhden tai kahden pinssin ostaminen, mutta jos haluat ostaa enemmän tai sinulla on kysyttävää pinsseistä, ota yhteyttä sähköpostitse myytillinen (a) gmail.com. PayPal pyytää osoitetiedot postittamista varten. Kommentoi tilauksestasi myös tähän postaukseen, niin tiedän tarkkailla PayPal-tiliä.

Voit maksaa pinssin myös käteisellä messuilla, vaikka et olisi varannut etukäteen!


Pinssin strategiset tiedot: koko ⌀ 38mm, taustan tekstilainaus Sari Peltoniemen romaanista Hirvi, käytössä kirjailijan luvalla.
  
Osto vaihtoehdot

16 kommenttia:

 1. Maksoin kaksi merkkiä postitettuna. Mahtavaa viimein saada tällainen :)

  VastaaPoista
 2. Mainiota, että pinssit toteutuivat! Tilasin ja maksoin juuri kaksi postitettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkassa oli pari mutkaa, mutta onneksi niistä selvittiin. :)

   Poista
 3. Hei!
  Maksoin kaksi pinssiä kotiin lähetettynä, mutta en halua niitä siihen osoitteeseen jonka PayPal antaa vaan mieluummin äitini osoitteeseen Suomeen. Laita osoitteen sähköpostilla.

  VastaaPoista
 4. Maksoin yhden postitettuna. :)

  VastaaPoista
 5. 1 kpl postitettuna maksettu!

  VastaaPoista
 6. Maksoin kaksi pinssiä postitettuna. Mahtavaa, että järkkäsit tämän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tilauksesta. :) Kivaa, että kirjabloggaajilla oli innostusta lähteä mukaan. Pitää jatkossa järkkäillä lisääkin jutuja, esim. kirjakassi jollain kivalla lausahduksella olisi ainakin itselleni must have.

   Poista
  2. Joo, kassi kuulostaa hyvältä! Käytän kangaskasseja aina kirjastossa ja ruokaostoksilla, eli niitä ei voi olla koskaan liikaa :)

   Poista
  3. Pitää katsoa, jos vaikka ensi vuonna onnistuisi kassiajatusta jatkojalostaa. :)

   Poista
 7. Minäkin muistin sitten maksaa sen yhden tilaamani pinssin :)

  VastaaPoista