perjantai 27. tammikuuta 2017

Blogistanian kirjaäänestys - Omat ehdokkaani

Tätä päivää olen odottanut suuresti! Kirjabloggaajat ovat aktivoituneet jälleen antamaan ääniä edeltävän vuoden parhaille teoksille. Lisäksi tänä vuonna emännöin Globalian ääntenkeräystä. En malta odottaa, että pääsen kahlaamaan linkit läpi ja laskemaan ääniä, sillä haluan jo kuumeisesti tietää, mitkä teokset ovat menestyneet. Tämä on myös vaarallinen tapa kasvattaa lukulistoja. :) Huomenna siis paljastuu, mitkä teokset palkitaan ansioituneina. Tässä minun ääneni kaikissa kategorioissa.

     
Finlandia
   
  
Globalia
  
   
Kuopus
   
   
Tieto

14 kommenttia:

 1. Kiinnostavat valinnat! Lucifer odottaa jo yöpöydällä, samoin Paflagonia, odotan pitäväni molemmista. Valinta puolestaan on jo laukussa mukana. Kepleriä olisin äänestänyt, jos olisin ehtinyt muistanut blogata.

  (todella toivon että en laittanut nyt kolmea kommenttia, kone sekoilee)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luciferin oppipojat (hauskasti blogini postaus no:666) oli hieno kokemus. En todellakaan osannut arvata, kuinka päättyi. :) Paflagonian perilliset on myöskin yllättävä, etenkin Savonia palkituksi. Saisinpa pian Cassin sarjan kolmannen osan, sen piti kai nyt tammikuussa ilmestyä. Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi niistä.

   Poista
 2. Komppaan Linneaa, todella kiinnostavat valinnat.
  Maailman lahjakkaimman tytön ja Alan Bradleyn kirjan olen lukenut ja todella hyviksi havainnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ainoa, joka noita mainitsemiasi äänesti. :D Enkä usko, että muissakaan kategorioissa pärjäsivät kovinkaan hyvin, mutta sitä seikkaa en edes miettinyt ehdokasasettelua laatiessani.

   Poista
 3. Jee Sammalkorvelle! Koskien Lucifer on odottanut lukuvuoroaan iät ja ajat, mutta vielä en ole ehtinyt.
  Kiinnostavat listat kaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tutustua kyllä Sammalkorven tuotantoon lisääkin. Suosittelen tarttumaan Luciferin oppipoikiin, se yllättää lukijansa. :)

   Poista
 4. Hienoa, että sinä(kin) nostit spefiä esiin pisteissäsi 😊 Maailman lahjakkain tyttö oli minullakin harkinnassa Globaliaan..Sämpy on hieno, harmi kun en blogannut siitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän se nyt pitää spefilippua korkealla. :) Ei nämä tainneet kummoisesti pärjätä, mutta äänetin sen mukaan, kuinka ison vaikutuksen tekivät. Hienoa, että on hajontaa. Todistaa jälleen kerran, kuinka monipuolinen kirjablogistania on, kaikki ei tosiaankaan lue samoja uutuuksia.

   Poista
 5. Jätettiin tieto äänestämättä, kun mietin että olisi siihen vain yksi. Pöh, olenhan mä Sämpynkin lukenut, mutta en tajunnut edes ajatella sitä. Kepleriä pitäisi koittaa joskus ja Valinnallekin alan jo vähän lämpeämään!
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietin pitkään, voikohan Sämpyä äänestää tässä ja sitten ajattelin tyrkyttää. Jospa meni läpi eikä diskattu. :D Keplerit on huikeita! Valinta on etenkin näin post-Trump erittäin ajatuksia herättävä. Ja muutoinkin tykkäsin kyllä.

   Poista
 6. Luin juuri Sammalkorven kirjan, ja on upeaa löytää se listaltasi. Ilahduttaa myös tuo Bradley. Ilo on monipuolinen kirjallisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän jälkeen pitää kyllä tutustua Sammalkorven tuotantoon tarkemminkin. En malta odottaa, että Bradeyn seuraava teos julkaistaan! Kyllä sitä vaan koko ajan julkaistaan ihan hurjan tasokasta kirjallisuutta (ei edes pysy perässä). :) Ja ihanaa, kun kirjat on otettu niin isoon osaan näin itsenäisyyden vuoden tapahtumissa.

   Poista
 7. Autiopaikoilla on tosi kiehtovan oloinen kirja. Pitääpä muistaa tutustua. Tiedon lukemisessa olisi parantamisen varaa, joten kaikki vähänkään kiinnostavat vinkit täytyy hyödyntää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin pitäisi lukea ja etenkin kirjoittaa lukemistani tietokirjoista enemmän. :) Tämä oli todella sujuvasti kirjoitettu, tuntui välillä kuin olisi ollut mukana tutkimassa paikkoja. Suosittelen kyllä lukemaan.

   Poista