tiistai 15. elokuuta 2017

Ajattomia satuja ja tarinoita 2 -lukuhaaste (1.9.2017-28.2.2018)

  
Kirjojen pyörteissä -blogin Jenny heitti ilmoille tammikuussa kesään asti kestäneen lukuhaasteen, jossa luettiin lasten- ja nuortenkirjallisuuden klassikoita. Mikä ihana teema! Harmittelin kuitenkin haasteen päätyttyä, että en ehtinyt lukea niin montaa klassikkoa kuin olin ajatellut ja että lukupinossa oli vielä monia kiinnostavia teoksia odottamassa lukemistaan. Niinpä, kun Jenny ilmoitti, että haastetta saa jatkaa toiselle kierrokselle, jos sille löytyy vetäjä, tartuin innolla siihen.

Yhdenkin teoksen lukeminen riittää, mutta voit lukea niin paljon kuin haluat, joko lapsuuden suosikkeja tai itselle ihan uusia teoksia. Ilmoittaudu mukaan kommentoimalla tähän postaukseen. Myös blogittomat tai Twitterissä/Instagramissa olevat lukijat voivat osallistua haasteeseen. Teen haasteen päätyttyä eli maaliskuun alussa koostepostauksen, johon kommentoineiden luetut kokoan listaksi. Somessa voit käyttää tunnistetta #lanuklassikot.


* Tervetuloa mukaan! *

   
Lasten- ja nuortenkirjallisuuden klassikoita blogissani:
    
Haasteessa mukana:

19 kommenttia:

 1. Ihanaa että haaste jatkuu! x) Mullakin on monta klassikkoa vielä lukematta. Mukana!

  kirjojenpyorteissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuoa mukaan! ♥ Tämä oli vaan liian kiva haaste, että olisi jäänyt vain kertaluontoiseksi. :) Aloitusajankohdan valitsin syyskuun ensimmäisestä, koska Kian Lapsuuteni kirjasuosikin -haaste loppuu elokuun viimeisenä.

   Poista
 2. Ilman muuta olen mukana, sillä minua on jo harmittanut, että Kiankin haaste loppuu pian ja klassikkosatukirjoja on vaikka kuinka paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, tervetuloa mukaan! :) Joo, klassikoita kyllä riittää. Minullakin lukupinossa odottamassa haastetta varten jo kuusi teosta, tyttökirjaklassikoita, salapoliisiseikkailua, eläimiä ja satumaisempaakin tarinaa.

   Poista
 3. Kivaa, että vedät uuden kierroksen, sillä ensimmäinen osa meni meidän osaltamme puihin. Josko tällä kertaa... :) /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Itsekin tulee ilmoittauduttua kaikkiin mahtavan innovatiivisiin haasteisiin ja huomaa vasta kun haaste loppumassa/jo loppunut, ettei tullutkaan luettua ollenkaan tai suunniteltua vähemmmän.

   Poista
 4. Mä voisin tälle kierrokselle lähteä mukaan! Voisin vihdoin kahlata noita oman hyllyn kirjoja läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun osallistut. ♥ Minullakin pinossa lähinnä omaan hyllyyn kertyneitä lanuklassikoita. :)

   Poista
 5. Mä lähden tähän mukaan! Olen jo harmitellut, kun niin monta houkuttelevaa kirjaa jää lukematta tuohon Lapsuuden kirjasuosikit haasteeseen, joten tässä saa sitten hyvän syyn lukea lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taktikoin tämän haasteen aloituksen tuon Kian haasteen päättymisen kanssa niin, että voi halutessaan jatkaa lastenkirjallisuuden parissa. :) Tervetuloa mukaan! ♥

   Poista
 6. Suunnitelmissa lukea ainakin pari tähän haasteeseen sopivaa kirjaa, joten mukana!

  VastaaPoista
 7. Sen verran tulee Lanu-kirjallisuutta luetuksi, klassikkojakin, että olen mukana haasteessa. Ihan jo senkin takia, että saan käyttää ihanaa haasteen logoa omassa blogissani! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! ♥ Tuota haastelogoa oli tosi kivaa suunnitella. :)

   Poista
  2. Luin haasteessa 6 kirjaa ja lisäksi yhden Topeliuksen satuklassikon. Tämäm postauksen lopussa on kooste:
   https://kirjanpauloissa.blogspot.fi/2018/02/louisa-m-alcott-pikku-naisia-seka.html

   Poista
 8. Voisin osallistua tähänkin, kun kerran aikaa on vielä reilusti. Kuuluisat viimeiset sanat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! :) Minä olen melkoinen haasterohmu ja sitten välillä huomaa, ettei ollutkaan osallistunutkaan kaikkiin mihin oli ajatellut lukevansa.

   Poista