lauantai 28. heinäkuuta 2018

Harry Potter -lukumaraton 28.7.2018

   
Pottermaraton on täällä taas! Osallistuin Lukujonossa -blogin emännöimälle maratonille vuonna 2016 ja nyt uudelleen, koska lukupinossa on keikkunut jo jonkin aikaa kuvitettu versio Viisasten kivestä. Tavoitteena olisi lukea koko kirja maratonin aikana. Kuvittamattoman version olen lukenut kymmenisen kertaa (viimeksi vuodenvaihteessa 2016, joloin bloggasin teoksesta) ja nyt onkin kiinnostavaa nähdä, jos ja kuinka kuvitus tuo uutta tarinaan.
   
Maraton alkaa 21:30 28.7.
  
  
Maraton päättyy 21:30 29.7. Kirja luettu (248 sivua)! Ihan tarkkaa aikaa en osaa sanoa, milloin lopetin (ennen päättymisaikaa kuitenkin), sillä nukahdin kirja sylissä sen luettuani selaillessani parhaita kuvia vielä uudelleen. Aivan upea teos! Kuvat toivat niin paljon uutta tähän lukukokemukseen. Luen kyllä muutkin kuvitetut versiot, jotka ovat ilmestyneet tähän mennessä Salaisuuksien kammiosta ja Azkabanin vangista.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mahtavaa, että järjestit maratonin uudelleen. ♥

   Poista
 2. Mukavaa maratonia! Itse luen nyt Salaisuuksien kammion kuvitettua versiota ja olen pitänyt todella paljon, niin upeaa tämä Jim Kayn piirrostyö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! Olen yllättynyt, kuinka upeita nämä kuvat ovat. Arvelinkin, että ovat varmasti hienoja, mutta näitä jää katsomaan pitkäksi aikaa. Etenkin Viistokujan kauppojen pieniä yksityiskohtia ihastelin lapsenomaisella innolla. Olisipa enemmänkin kuvitettuja kirjoja, kyllä ne kelpaavat aikuisellekin.

   Poista