lauantai 8. syyskuuta 2018

Syyskuun lukumaraton (päättynyt)

  
Lukeva peikko emännöi syyskuun lukumaratonia, joka alkaa minun osaltani klo 21:00 Jim Kayn kuvittamalla versiolla J.K. Rowlingin Harry Potter ja salaisuuksien kammiosta.
 
    
Klo 23:30 Olen nyt nukkumaan mennessä sivulla 94, huomenna jatkuu.
  
Klo 12:00 Lukumaraton jatkuu. Hieman hidasta lukemista, johtuen suurelta osin flunssan alkuoireista. Onneksi tarina on tuttu ja kuvitus antaa uuden lukukokemuksen, niin jaksaa lukea kipeänäkin. 
  
Klo 21:00 Lukumaraton päättyy, luin Salaisuuksien kammion kokonaan eli 259 sivua (kuvattomassa versiossa Salaisuuksien kammiota on muuten 365 sivua). Jäi vähän vajaaksi normaaleista sivumääristä syyspöpön takia, mutta olipas ihanaa upota taas Pottereiden maailmaan. Ensi kuussa tarkoituksenani on lukea kuvitettu Azkabanin vanki osana Halloween -lukuhaastetta, josta julkaisen pian lisää infoa. Ainoa miinus näissä taianomaisesti kuvitetuissa versiossa on kirjan suuri koko ja paino. Joutuu kehittämään ihan uudenlaisia lukuasentoja. Kuvitettu Liekehtivä pikari ilmestyy ilmeisesti ensi vuonna englanniksi ja se on kyllä pakko hankkia omaksi, kunhan käännetty painos tulee. 
  
Kiitos Lukevalle peikolle haasteen emännöinnistä! Toivottavasti joku tarttuu vielä emmännän tai isännän rooliin ja vetää loppuvuodestakin maratoneja, on nimittäin ollut tosi kivaa, kun maratoeja on ollut kuukausittain toukokuusta alkaen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti