sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Halloween -lukuhaaste (1-31.10.2020)

   
Se on täällä taas! Legendaarinen Halloween -lukuhaaste järjestetään jo viidettä kertaa. Tämä ehdottomasti on yksi lempihaasteitani niin vetäjänä kuin osallistujanakin. Tuttuun tapaan heitän tämän haastekutsun parisen viikkoa etukäteen, tänä vuonna näin 13.9. eli syntymäpäiväni kunniaksi. 
 
Haaste kestää tälläkin kertaa koko lokakuun ja sen aikana luetaan mitä vain teemaan sopivaa eli esimerkiksi teoksia, joissa on noitia, ihmissusia, vampyyreitä, zombeja tai kummituksia, tarina sijoittuu syksyn tai Halloweenin aikaan, tai kirja aiheuttaa kylmiä väreitä (tähän sopivat niin kauhu, historia, dystopia kuin dekkaritkin). 
  
Jokainen voi siis itse määritellä, miten luettu kirja sopii teemaan. Lukuvinkkejä voi poimia esimerkiksi edellisten vuosien koosteista 2019, 2018, 2017 ja 2016
  
Jos siis kiinnostuit haasteeseen osallistumisesta, kommentoi tämän postauksen alle, niin tiedän, että olet mukana. Somessa voi käyttää aihetunnistetta #halloweenlukuhaaste

8 kommenttia:

 1. Kirjasähkökäyrä mukana tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että lähdet mukaan tälläkin kertaa. ♥

   Poista
 2. Voisin ainakin yrittää, eli mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Jospa sattumalta jokin teos sopisi haasteeseen.

   Poista
 3. Taidanpa osallistua... Eli siis sanon varovaisesti kyllä, mutta en aivan satavarmaksi lupaile mitään :D Syksyllä olin kyllä muutenkin ajatellut lukevani jotain jännittävää/kauhistuttavaa, joten haaste sattui juuri sopivaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi rento haaste. :) Jospa jokin lokauussa lukemasi kirja sattumalta sopii teemoihin. ♥

   Poista