keskiviikko 13. elokuuta 2014

You can never have too many books

Loppukesä, kirpparikierros & Helsinki. Tämä bibliofiili kävi taas rohmuamassa käytettyjä kirja-aarteita, vaikka kotona ei riitä kaikille aikaisemmillekaan kirjoille hyllytilaa. Mukaan tarttui myös vahingossa teos, josta minulla sattuikin olemaan jo erilainen painos.
  

  
- Lincoln Child: Uusi Atlantis 3e
- Timothee de Fombelle: Tobi Lolness 3e
- Päivi Honkapää: Taivaan paino 1e
- Leena Krohn: Viimeinen kesävieras 0,50e
- Jeff Long: Helvetin piirit 2,50e
- Sarah Prineas: Taikavaras 0,50e
- Kim Stanley Robinson: Antarktika 2e
- R. L. Stevenson: Aarresaari 0,50e
- Mark Twain: Tom Sawyerin seikkailut 0,50e


4 kommenttia:

 1. Aarteita! Minulla on tällä hetkellä kunnon Preston/Child-fiilistely päällä, joten kiinnitin huomioni erityisesti tuohon Childin Uuteen Atlantiin. Kirja kiinnostaisi niin kovasti! Tuo Jeff Longin Helvetin piirit on minulla parhaillaan kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla odottaa kotona Ihmeiden kabinetti, ja tuo Uusi Atlantis on myös ollut pitkään lukulistalla. Tobi Lolnessia aloitin kerran lukemaan, mutta piti palauttaa varauksen takia. Vaikutti mielenkiintoiselta. Helvetin piirejä olen kauan metsästönyt. Kaikki muut Longit ovatkin jo onana, paitsi Vuosi nolla, jonka lainasin kirjastosta. Krohn lähti ihan ekologisen kirjallisuuden mielenkiinnosta, samoin Antarktika.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää löytöpinosi! Kirjoille on aina tilaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, kunhan pääsen kotiin, ottaa pitkään sekavana velloneen kirjahyllyn järjesteltäväksi. Tietokirjat siirtyvät kokonaan muualle ja loput kirjat voisi lajitella teemoittain: scifi, fantasia, klassikot jne... toivottavasti hermot kestävöt ja homma ei jää puolitiehen. :)

   Poista