maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kirjoita lehtiruno

Poikaystävä vinkkasi minulle Helsingin Sanomien runokilpailusta. Innostuin heti kaivelemaan lehtikasaani. Homma on siis yksinkertainen:

1. Etsi paksu tussi.
2. Etsi mielenkiintoinen lehtijuttu.
3. Viivaa tussilla yli tarpeettomat sanat, niin että jäljelle jää runo.
 
Tästä runosta sitten otetaan kuva ja lähetetään linkin takaa löytyvien ohjeiden mukaisesti hesarin toimitukselle. Vinkkejä runon laatimiseen löytyy vaikkapa täältä.

5 kommenttia:

 1. Huomasin juuri, että olit lisännyt blogini tänne mielenkiintoisten blogien listaan. Kiitos paljon siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain ja kiitos kun jaksat päivittää blogiasi. Sivupalkista on helppo seurata uusia postauksia. :) Ei ole liian montaa blogia, joissa luettaisiin samantyylisiä kirjoja kuin mistä pidän. :)

   Poista
 2. Sanomien järjestämän kilpailun ehdot eivät yllätä:

  "Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja myöntää järjestäjälle oikeuden nimen ja kilpailuun lähetetyn runon julkaisuun ja käyttämiseen painotuotteissa ja markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo herätti paljon keskustelua myös kilpailun sivuilla. Ilmaista mainosta. Käytin tosin Ylkkäriä (Oulun ylioppilaslehti) runojeni materiaalina, Hesaria (tms.) tai ilmaisjakelulehtiä kun meille ei tule.

   Poista
 3. Niin no, oikeestaan toi on kai aika ookoo kun ottaa huomioon että matskuna on lehti. Oon vaan hieman yliherkkä Sanomille ;)

  VastaaPoista