sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

The Walking DeadPakko täälläkin mainostaa yhtä lempisarjaani, The Walking Dead. Kyseessä on siis zombie-sarja, joka keskittyy pienen selviytyjien joukon sisäiseen rakenteeseen ja kamppailuun zombeja vastaan. Todella vakuuttavasti on maailman lopun tunnelma saatu välitettyä ja zombeilla ei mässäillä ö-luokan leffojen tyyliin, vaan kauhu on varsin hillittyä ja draama-sarjaan sopivaa.
   
Olen katsonut sarjaa Amerikan tahtiin, eli kaksi kautta on nyt jo sarjaa tullut. Toinen kausi ei ollut aivan samalla tasolla kuin ensimmäinen (jonka voisi katsoa taas uudestaan), mutta viimeinen jakso oli pitkästä aikaa ensimmäisen kauden huikeaa tasoa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti ja uusi, erittäin mielenkiintoinen hahmo esiteltiin. Luin myös, että kolmas kausi on tulossa, eli saan siis nauttia vielä muutaman jakson verran tulevaisuudessa! Suosittelen kaikille, paitsi heikkohermoisille. Itsekin pari kertaa säpsähtänyt!

Lisää tietoa Wikipediasta ja Internet Movie Data Basesta

4 kommenttia:

 1. Olen miettiny katsovani tätä! Nythän on ollut villejä huhuja siitä, että Fox-kanava tulee ilmaiskanavaksi suomeen ja sieltä olis tämä alkamassa... ehkä sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, todella laadukas sarja ja parhaat zombiet, joita olen nähnyt.

   Luin muuten äsken, että kausi kolmen tulo on ollut tiedossa jo puoli vuotta. Jee!

   Poista
 2. Kyllä, hyvä sarja on. Toinen kausi alkoi vähän hitaasti, mutta tuossa lopussa päästiinkin sitten sellaiseen tykitykseen, että huh huh. On tosin todettava, että sarjakuva (tai "graafinen romaani", kuten tuolla Ameriikan ihmemaassa moisia kuvaavammin kutsuvat) on mielestäni vielä huomattavasti sarjaa parempi!

  VastaaPoista
 3. Walking Dead on kyllä ihan zombiekauhun kärkipäätä :) Kakkossesongin loppu oli aivan mieletön koukku, äkkiä lisääääää....

  VastaaPoista