tiistai 8. toukokuuta 2012

Kiinnostavimpia kirjauutuuksia 2/2012

Kesän ja alkusyksyn kiinnostavimpia uutuuskirjoja:
  
       
Syyskuun puolen jälkeen ilmestyykin sitten useampia kirjoja, joihin palaan myöhemmin. 

3 kommenttia:

 1. Hah, Syysmaa-sarja siis päättyy tänä vuonna! Olen näemmä aloittamassa sitä juuri oikeaan aikaan; mikään ei ole ärsyttävämpää kuin sarjan seuraavan osan odottaminen. Ja odottaminen.

  (Tämä tietysti silloin kun sarja on hyvä! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aloitin sarjan lukemisen heti kun ensimmäinen osa ilmestyi. Olin lukenut Sonja-sarjan (edelleen yksi suosikkejani) sekä Pohjoistuulen lapsia (tämä ei uponnut ihan täysin) ja olin vasta täyttämässä/täyttänyt vähän aikaa sitten 18, eli sen maagisen ikärajan, jolle Syysmaan ekaa kirjaa suositeltiin. Ja sillä tiellä ollaan edelleen. Pari ensimmäistä kirjaa oli sarjan parhaat tähän mennessä, pari viimeisintä on olleet aika erikoiset ja aika paljon painaa vaakakakupissa tämä viimeinen, kuudes osa senkin suhteen, jääkö sarjasta hyvä vai erinomainen mielikuva. :) Kiva kuulla, että sarja kiinnostaa, siinä on kyllä hienoja hahmoja ja mukavasti naisenergiaa.

   Poista
 2. Kerjäläisprinsessa. En ole ikinä kuullutkaan kirjoittajasta. Voisi antaa mahdollisuuden. Kansi ainakin on minusta hieno. Tulee mieleen konsoliroolipelit.

  VastaaPoista