perjantai 31. tammikuuta 2014

Tammikuun luetut

Tammikuu alkoi vähän kehnosti lukujumilla, joulukuun puolen huonon lukukokemuksen takia. Sain kuitenkin lopulta luettua 4 kirjaa ja 1263 sivua. (Kappalemäärällisesti melkein siis jo puolet sitä määrästä, jolla katsotaan "himolukijan" arvonimi saavutettavan.) Onneksi tasokas klassikko ja laadukas dystopia tönäisivät lukujumin pois.
  
Tammikuun aikana minut myös haastettiin kolme kertaa, kiitos KirjaneitoMinna ja Marika Oksa. Pariin haasteeseen vastaan vielä helmikuun puolella, kun meni tämä viikko sarastaessa vatsapöpöä ja huomenna miehen papan hautajaiset verottavat niin aikaa kuin voimaa. Tammikuu oli myös siinä erikoinen kuukaisi, että sain uuden kävijäennätyksen: 5000 käynnin raja rikkoontui. Edellinen kävijäennätys oli valejuonipostauksen aikoihin, jolloin pelkästään Helsingin Sanomissa olleen maininnan kautta postaukseen tuli 1000 vierailua, joka kohotti koko kuukauden kävijämäärää.
   
Tammikuussa kirjastosta lainattuja:
 
Arvostelukappalepinossa on tulossa monta mielenkiintoista teosta. Helmikuussa onkin siis luvassa ainakin joitain näistä:
 1. Siri Kolu: Pelko ihmisessä
 2. Abigail Gibbs: Illallinen vampyyrin kanssa
 3. Johanna Sinisalo: Auringon ydin
 4. Erik Axl Sund: Varistyttö
 5. Catherynne M. Valente: Tyttö joka putosi satumaan alle ja juhli varjojen valtakunnassa
 6. Justin Cronin: Linnake
 7. Laura Lähteenmäki: North End 2: Kaiken peittävä tulva
 8. Christian Aare: Virvatulet luokseni 1
 9. toim. Saara Henriksson & Erkka Leppänen: Huomenna tuulet voimistuvat (novelliantologia)

2 kommenttia:

 1. Auringon ydin! ♥ (Teki mieli melkein kommentoida vain noin, mutta sanon vielä selvennykseksi, että se on mahtava ja toivottavasti ehdit lukea sen helmikuun aikana.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin korkealla lukulistallani. :) Todella monta ylistävää bloggausta tullut seuraamissani blogeissa vastaan. Odotan teeokselta paljon enemmän kuin Ennen päivänlaskua ei voi.

   Poista