lauantai 23. syyskuuta 2017

Superlukumaraton I (päättynyt)

  
Carry on reading -blogin Hanna ja Hogwarts Library -blogin Lotta päättivät järjestää Superlukumaratonin, eli maratoneja tulee kerran kuussa loppuvuoden ajan ja joulukuussa on viikon mittainen lukumaraton.
   
Ensimmäinen maratoneista on nyt viikonloppuna. Aloitan lukemisen 20:00 Michael Bondin lastenkirjallisuuden klassikolla Paddington-karhu tulee kaupunkiin. Kuvassa ihania, ruskan punaiseksi muuttamia haavanlehtiä ja mieheni Lontoon reissulta tuoma tuliainen, Paddingtonin rautatieasemalta ostettu Paddington-pinssi.
  
     
Klo 00:50. Paddington oli ihana! 123 sivua luettu. Huomaa kyllä työviikon ja lauantain shoppailupäivän vaikutuksen (ostin uuden puhelimen, Samsungin S7, niin saan jatkossa parempia kirjakuviakin), kun otin huomaamattani nokoset kesken lukemisen. Seuraavaksi Tuulia Matilaisen kauniskantinen Kunnes kuulen niiden tulevan. 
    
    
20:00 Lukumaraton päättyy. Ehdin lukemaan kaksi kirjaa, eli yhteensä 251 sivua, mikä olikin tavoitteeni. Kunnes kuulen niiden tulevan oli erikoinen lukukokemus. Kirjoittelen näistä lähiaikoina lisääkin. 
  
Kiitos maratonin emännöinnistä Hanna, seuraavaa maratonia emännöikin sitten Lotta. Olen mukana silloinkin, ellei mitään esteitä satu ilmaantumaan. :)

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Otan tällä kertaa kevyemmin, tavoitteena lukea kaksi kirjaa. :)

   Poista
 2. Hauskaa maratonia ja tsemppii! :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa maratonia! Voih, Paddington. :) /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paddington oli ihan hurmaava lastenkirja. ♥

   Poista
 4. Hauskaa maratonia - Paddington on aivan ihana! <3
  Olen syysflunssan kourissa ja koulutehtäviä on rästissä, joten jätän maratoonaamisen suosiolla toiseen kertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paddington tosiaan oli ihana. ♥ Parantelehan itsesi kuntoon. Onneksi näitä on nyt luvassa koko loppuvuoden ajan, niin jospa pystyt osallistumaaan johonkin myöhemmistä maratoneista.

   Poista
 5. Mukavaa maratonia! Kiva kuulla, mitä tykkäät Matilaisen kirjasta. Se on ollut minunkin lukulistallani, mutta muistin vasta nyt laittaa kirjastovaraukseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuon kirjan kanssa olikin jännittävää, kun yritin etsiä kustantamon tietoja pyytääkseni arvostelukappaletta, mutta en löytänyt. Vähän myöhemmin kustantamo itse tarjosi kirjaa. Alku on aika kiehtova, kalevalamaista kieltä ja vastapainona ihan toisenlainen maailma.

   Poista
 6. Oi, Paddington! Miten onkaan unohtunut koko karhu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin lapsena Paddingtonista tehtyä animaatiota, mutta tämä kirja oli paljon parempi kuin se (luin nyt ensimmäisen kerran). Oikea hyvän mielen kirja, kun Paddington selviytyy kaikista kommelluksistaan onnellisesti.

   Poista