perjantai 6. maaliskuuta 2020

Lukumaraton (päättynyt)

  
Jee! Tänään on lukumaraton päivä! ideahan tästä syntyi vain muutama päivä sitte, kun huomasin maaliskuun kirjoja valitessani vaarallisen näköisesti keikkuvat kirjapinot. Nimeä en maratonille keksinyt, vaikka esimerkiksi maalismaraton olisikin ollut aika hienon kuuloinen näin jälkikäteen ajateltuna.
   
Maratoonaamisen aloitan parhaillaan kesken olevalla Magdalena Hain novellikokoelmalla Kuolleiden kirja - Paluu Uhriniituntakaiseen, mutta olen varannut luettavaksi kolme muutakin kirjaa.
 • Anu Holopainen: Metsälammikon hirviö 
 • Vuokko Hurme: Keikaus
 • Tuutikki Tolonen: Mörköviesti
 
  
Maraton alkaa 19:30 Kuolleiden kirjan sivulta 36.

Klo 2:00 Kuolleiden kirja luettu, sivuja saldossa 162. Nyt tartun Vuokko Hurmeen Huimaa-sarjan päätösosaan Keikaus.
  
    
Klo 14: 00 Keikausta luettu sivulle 53.

Lukumaraton päättyy 19:30 Sain luettua Keikauksen loppuun, mutta en jaksanut aloittaa pinosta seuraavaa kirjaa. Niinpä sivuja kertyi tällä kertaa vain 470. 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ensimmäinen kirja luettu ja nyt innolla seuraavan pariin.

   Poista
 2. Mukavaa maratonia sinulle! Hauskaa, että meillä molemmilla on Mörköviesti pinossa. Itse sen jo ehdin lukemaankin, ja tykkäsin kyllä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kiva kuulla, että Mörköviesti on hyvä. On sitä kyllä pitkään odotettu. :)

   Poista
 3. Kiva kun kehittelit maratonin :) Ei mikään hurja saldo mullakaan, mutta toisaalta, en olisi eilen lukenut kokonaista novellikokoelmaa ilman tätä haastetta, joten plussalla ollaan ja isosti.

  Mun luetut ja kuunnellut löytyy siitä päivityspostauksesta, https://kirjanjostoisenkin.blogspot.com/?m=0 ja sivuja kertyi 339, äänikirjaa 6 h 19 min :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilmoituksesta, liitän huomiseen koostepostaukseen. :) Minäkin luin novellikokoelman. Lukumaraton oli kyllä kiva kannustin siihen. Olen tuon Kuolleiden kirjan siis arvostelemassa seuraavaan Tähtivaeltajaan, niin mitä nopeammin kirjat on luettu, sen nopeammin pääsen niistä kirjoittamaan.

   Poista