sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Day 03 – Your favourite series

Tähän ehdinkin jo pari päivää miettiä vastausta. Mielessä kävivät monet vasempaan sivupalkkiin listatut sarjat: Angie Sagen Septimus Heap-sarja, Anu Holopaisen Sonja-sarja, Marianne Curleyn Aikavartio-sarja, Stephenie Meyerin Houkutus-sarja (ja Vieras-teoksen aloittama sarja, joskin siitä vasta ensimmäinen osa kolmesta tullut), Garth Nix: Vanha valtakunta-sarja, Nora Robertsin In death- ja Kuuden piiri sarjat, mutta tämän hetken lulukokemusten perusteella lempisarjani on ehdotomasti Diana Gabaldonin Matkantekijä-sarja. Täynnä rakkautta, seikkailua, Skotlantia... Tykkään vaan niin paljon! Olen lukenut sarjan neljä osaa, sivumäärä on aina sellaset 1000 luokkaa niin luettava riittää, eikä kirjaa malta laskea käsistään millään, vaikka painoakin jonkin verran on. Näissäkin Mika Launiksen kannet.

4 kommenttia:

 1. Ootkos lukenut Nora RObertsin Menneisyyden vangit? Siinä naispäähenkilö arkeologi ja miespäähenkilö muistaakseni antropologi... Mahtoivatko mennä nimikkeet oikein??

  VastaaPoista
 2. Joo, olen (ja meni oikeinpäin)! Sain lahjaksi serkun vaimolta (koska sen mies oli ostanut kirjan sille kahdesti, eri vuosina) ja luin sen joskus pari vuotta sitten. Opin jopa arkeologista sanastoa tästä enemmän kuin luennoilla (niillä ei selitetty asioita yhtä hyvin). Tykkäsin kyllä kovasti ja tuolta vasemmasta sivupalkista suosikkien joukosta löytyy. ♥

  VastaaPoista
 3. Huh, et meni oikein, koska oon lukenut kirjan varmaankin 3 kertaa, noloo, jos ei siinä vaiheessa muista ammattejakaan varmistamatta asiaa kirjasta (jota en siis tehnyt ;) )

  Ja itsekin haluaisin lukasta tämän sarjan kirjat, mutta mistä taion sitä aikaa?!?!?

  VastaaPoista
 4. Aika on kyllä mystistä: silloin kun sitä on ei keksi mitä tekisi ja kun sitä ei ole on tehtävää/ideoita vaikka kuinka.

  Harvaa kirjaa nykyään lukee useammin kuin kerran kun aika ei riitä edes uusien lukemiseen. Mutta jos sitten vanhana :D

  VastaaPoista