keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kirjablogistanian yhteinen 24h lukumaraton II

  

Kirjalistani: 

      
Satuja ja lastenkirjoja
     
Novelleja
       
Näytelmiä
     
Klassikoita
        
Lisäksi:

  
Maraton alkaa klo 7:00

7:00-13:00 Roald Dahl: Sulo ja suklaatehdas
- Pieni, parin tunnin torkahtaminen tapahtui teoksen keskivaiheilla, mutta se ei johtunut tästä ihastuttavasta teoksesta, vaan enemminkin sängyn valitsemisesta lukupaikaksi. Mokoma vietteli illan virkun unten maille. Suklaatehdas viihdytti ja osoitti Dahlin tarkkanäköisyyttä. Hyvin tuore ja edelleen ajankohtainen aihe lasten kasvattamisesta ja kasvattamattomuudesta.
   
 
Klo 13:20-23:30  Jonathan Swift: Gulliverin matkat
- Gulliverin kanssa ollaan matkattu puoleen väliin. Jotenkin tämä päivä ei ole oikein käynnistynyt. Luen tämän kuitenkin loppuun määräajan loppuun mennessä. Ei mennyt niin kuin Strömsössä tämä lukumaraton: lukeminen tuntui jotenkin pakkosuoritukselta, eikä samanlaista draivia kuin ekalla kerralla löytynyt. Joskus näinkin.

19 kommenttia:

 1. Oi Dahlia. ♥ Onnea maratonmatkallesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Dahlia täytyy lisätä lukulistalle enemmänkin. :)

   Poista
 2. Hauskaa maratonia, nauti!

  VastaaPoista
 3. Mä en taaskaan muistanut hankkia Dahlia maratonille, mutta onneksi sä olit fiksumpi! Tsemppiä maratonille ja pidä hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. :D Kiitos! Dalhin luoma suklaatehdas on kyllä ihana paikka ja elokuvaversiokin on sitä hyvin toisintanut. Pitää varmaan jossain vaiheessa lukea jatko-osa, Jali ja lasihissi.

   Poista
 4. Hauskaa maratoonailua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Toivottavasti kunto kestää. ;)

   Poista
 5. Lukuiloa ja tsemppiä maratonmatkallesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pienen torkahduksen jälkeen hyvä jatkaa. :)

   Poista
 6. Tsemppiä lukumaratoniin! :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Sivumäärä ei varmaankaan päätä huimaa tällä kertaa, mutta jokainen onneksi etenee oman jaksamisensa mukaan. :)

   Poista
 8. Päivätirsat on käyny mielessä useampaankin otteeseen maratonin aikana, vaan minkäs teet kun sohvalla ja sängyssä on kiva lukea :D Virtuaalisesti lähetettyä energiaa ja virtaa maratonin loppuun saakka!
  - Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin veto poissa tästä maratoonarista. Mutta kiitos tsemppauksesta. Vielä kun saisi tuon Gulliverin loppuun. :) Lukuvalintoja en ainakaan voi haukkua hitaasta temmosta. :)

   Poista
 9. Toiseen blogiin kävin jo kommentoimassa, että maratonia ei kyllä voi suorittaa kuin oikeassa mielentilassa ja jos sitä ei ole, niin sitten ei ole. Hauskaahan tämän kuuluu olla! Ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Äh! Minä täällä sekoilen, joten poistin ensimmäisen kommenttini ja yritän uudelleen.

  Onnea maratonista :) Ei lukuintoa voi pakottaa, joskus sitä on ja joskus taas ei.

  Jali (anteeksi, en vain onnistu mieltämään poikaa Suloksi :D) ja suklaatehdas on ihana, ihana kirja (ja elokuva) <3 Minä luin omalla maratonillani jatko-osan Jali ja lasihissi, joka jäi valitettavasti aika kauas ykkösosan viehätyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskoni innostui suosittelemaan lukumaratonin jälkeen muitakin Dahlin kirjoja. Harmi, jos lasihissi ei ole alkuperäisen teoksen kanssa samalla tasolla.

   Poista