lauantai 27. heinäkuuta 2013

Maratoni pohdintaa & blogaamisesta muutenkin

Keskiviikkona oli blogistanian yhteinen lukumaraton, joka minun osaltani ei mennyt niin hyvin kuin edellinen 12 tuntiseni. Luin aamulla Roald Dahlin Sulo ja suklaatehdasta (jonka puolessa välissä nukahdin pariksi tunniksi, mokoma sänky) ja toisena kirjana nautiskelin vähän vanhempaa klassikkoa, Jonathan Swiftin Gulliverin matkoja - näistä lisää lähipäivinä. 

Jostakin syystä homma ei käynnistynyt ollenkaan. Kirjat ja ruokakin oli hyvin mietitty, niissäkään ei siis liene vikaa ollut. Mikä jäi sitten puuttumaan? Aloitinko valmistautumisen liian aikaisin ja sitten jäädyin h-hetkellä? En osaa sanoa, nyt kuitenkin lukemiseen tuli pakkosuorittamisen tuntua, joten en sitten tahtonut verenmaku suussa painattaa sivuja eteenpäin, sillä lukemisen tulee olla harrastua, josta nauttii.
 
 
Lukumaratonille tulen kuitenkin jatkossakin osallistumaan, saatan pitää sellaisin vielä tässä kesän aikana, säälihän olisi heittää "hukkaan" valikoimaani kasaa. Toinen asia, josta tässä postauksessa ajattelin mainita, liittyy blogaamiseen jatkossa omalla nimelläni. Osa on saattanut huomatakin tämän muutoksen. Eli nykyisin kommentin ja kirjoistan koko nimelläni, nimimerkkiäni Nafisan en silti tahdo hyljätä ja sitä tulen käyttämään jatkossa muissa paikoissa.

2 kommenttia:

  1. Mullakin meininki oli hieman tahmeaa, enkä oikein tiedä mistä se johtui. Varmaankin kasautuneista odotuksista, mutta päästelin sitten höyryjä ja jännitystä lenkkeilemällä ja leipomalla piirakkaa. Iltaa kohden helpotti ja sain luettua kunnolla :) Olin siis vain puolimaratonilla, en uskaltanut kylmiltään lähteä 24 tunnin meininkiin :D

    VastaaPoista
  2. Harmi, ettei lukeminen sitten lähtenytkään käyntiin, mutta väkisin ei tosiaan kannatakaan lukea. Ehkä ensi kerralla homma sujuu ihan toisella tavalla. Ja jos ei huvita maratoonata ikinä enää, niin onneksi kukaan ei pakota siihenkään. :)

    VastaaPoista