torstai 20. maaliskuuta 2014

Kirjallisia koruja

Tänään tuli korutarviketilaukseni Kiinasta. Lähetys sisälsi kaikkea ihanaa, muiden muassa nämä ihanat riipukset, joilla on kirjallinen tausta. Oli pakko tehdä kaikista protoyyppi (vain antiikkipronssinväriset nuolikorvikset puuttuvat kuvasta, minulla ei nimittäin ollut saman värisiä koukkuja tällä hetkellä). Koruja on myös myytävissä (tämä bloggaus on siis toisaalta mainos), joten jos olet kiinnostunut jostakin näistä, hihkaise. Materiaalit ovat nikkelittömiä ja nauhoja on tarjolla erilaisia.
  
 • Ensimmäisenä ovat antiikkipronssin värinen ja hopeoitu matkijanärhi Nälkäpelistä.
 • Toisena tulee koru, joka sopii niin jousimiehelle (horoskooppi, harrastus), tai sellaisten populaarikulttuurin ilmiöiden faneille kuin Nälkäpeli, Arrow tai vaikkapa Walking Dead (itse kutsun tätä Daryl Dixon-kaulakoruksi).
 • Alarivillä kahdella erilaisella ketjulla (palloja ja lenkkejä) Outolinnun osastosta Sopuisa (Amity) inspiroitunut puu-sarja. Sopii myös metsästä pitävälle ihmiselle.
 • Viimeisenä on korvakorupari, joka sopii niin matkijanärhen kuin jousenkin kaveriksi.
   
Toisessa kuvassa niin Harry Potterin kuin steampunkin faneille jotain pientä:
 • Hopeoidut matkijanärhi- ja sieppikorvikset.
 • Antiikkipronssin värinen Kuoleman varjelukset-kaulakoru matkijanärhi-, nuoli- ja ratas-korvakorut.
 • Tarkoituksena olisi tehdä vielä ratas-kaulakoru.

4 kommenttia:

 1. Kivoja koruja :)

  Minua jäi hieman harmittamaan kun jätin Teneriffalta ostamatta sellaisen hopeanvärisen rannekorun, josta roikkui avattava kirja-medaljonki. Voi miksi en sitä ostanut!!! (No siksi, kun jostain syystä epäilin sen kestävyyttä, kirja roikkui aika ohuella renkaalla, mutta olisihan sen voinut vaihtaa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa turistikoruissa on aina tuo ongelma. Siskoni on usein antanut ulkomailta ostamansa korut ensin minulle, että voin vaihtaa ketjun ja renkaat vahvempiin + varmasti nikkelittömiin. Kuulostaa kyllä hauskalle riipukselle, jotenkin tulee mieleen sellainen tunnisterengas, jotta kirjanörtit voisivat tunnistaa toisensa. ;)

   Poista
 2. Upeita koruja! Jos joskus teet Matkijanärhi-korvikset, niin täällä on ostaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itseasiassa ajattelin tehdä siitä korvis versionkin, sillä nuo riipukset olivat vähän pienempiä kuin olin päässäni ajatellut niiden olevan, eli sopivat hyvin korvakorukokoonkin. Jos siis olet vielä kiinnostunut, laita viestiä vaikkapa myytillinen (a) gmail.com, niin voidaan keskustella tarkemmin mm. kumpi väri miellyttää enemmän yms. :)

   Poista