tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kirjaostoksia kevätsäässä

Ulkona on valoa ja lämpöä. Ja pölyä. Aurinko on lämmittänyt kadut jo pääosin kuiviksi. Käytiin kauniin sään kunniaksi miehen kanssa kiertelemässä keskustassa. Kirpparilta löytyi muutama teos edulliseen hintaan.
    
Kuvituskuva © Niina Tolonen: Huhtikuu 2009, vähän erilainen keli kuin tänä vuonna.

      
Michael Ende: Tarina vailla loppua (1,50e)
- Pokkari, Seven (2002, alkuteos 1979, 1. suomennettu painos 1982). Klassikko, jota en vielä ole lukenut. Teksti alkuperäisen teoksen tavoin punavihreää. 
  
Tom Egeland: Liiton vartijat (2,50e)
- Pokkari, Bazar (2012, 1. painos ja alkuteos 2009). TBR-listalla olevan Ympyrän pään kirjoittajalta. En edes tiennyt hänen muista teoksistaan. Takakansi vähän sattui silmään: "Unohda Da Vinci -koodi, luen mieluummin tämä kirja." - Kiusaus-blogi.
 
Jules Verne: Matkustus maan keskipisteeseen (2,50e)
- Kovakantinen, Valistuskirjat (1966, lyhennetty suomennos, 3. painos, alkuteos 1864). Taas yksi Verne-aarre kokoelmiini. Tuosta lyhentämisestä en tosin tiedä, että mitä on jättety pois.
 
Maggie Shayne: Uusi elämä (2,50e)
- Pokkari, Harlequin Nocturne (2011, alkuteos 1997). Jälleen yksi osa pikkuhiljaa karttuvaan Nocturne kokoelmaani.

4 kommenttia:

 1. Kun luin Tarinan vailla loppua, tekstin värit hämmensivät, mutta olihan sekin oma ratkaisunsa :D
  Haluaisin lukea tuon Vernen kirjan, koska katsoin lapsena siihen perustuvaa piirrettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tekstin väri on se, miksi teos on jäänyt aikaisemmin lukematta. Se näyttää aika raskaalta lukea. Minun pitäisi saada käsiini se Maailman ympäri 80 päivässä, josta myös oli piirretty (päähenkilönä Phileas Fogg niminen herramies/leijona).

   Poista
  2. Se piirretty oli yksi lempparini lapsena :)

   Poista
 2. Olit toinen kirja-arvontani voittajista. Onnea! :) Lähetäthän minulle sähköpostia (annaminunlukea (at) gmail.com), jossa kerrot, minkä kirjan haluaisit ja mihin osoitteeseen kirjan voisi lähettää.

  VastaaPoista