maanantai 28. joulukuuta 2015

Kirjabloggaajien joululoman Rauhaa maailmaan -lukumaraton

  
Kirjabloggaajat tempaisevat taas. Pinon päällimmäinen -blogista lähteneestä ideasta lukumaratonia vietetään joululomaviikolla 26.12.2015-2.1.2016. Bloggaajat voivat suorittaa 42-tuntisen luku-urakkansa siis mihin vain aikaan tuolla välillä. Minun lukumaratonini alkaa tänään maanantaina 28. päivä, junassa matkalla äitini luokse Kuopioon. Matka kestää 4½ tuntia - mikä ihana mahdollisuus uppoutua hyvään kirjaan. 
      
Lukupinostani löytyvät L.M. Montgomeryn Annan nuoruusvuodet, Jonna Monosen Hiljaa pimeässä ja J.K. Rowlingin Harry Potter ja viisasten kivi. Vuoden 2016 tavoitteenani on nimittäin lukea koko Potter sarja uudelleen. Osat 1-3 olen lukenut vähintään kolmeen kertaan, nelosen useamminkin, osat 5-7 vain kerran. 
  

3 kommenttia:

  1. Jippii ja mukavia lukuhetkiä. Juna on kyllä just sopiva paikka lukemiseen, kun ei voi paljoa muutakaan tehdä!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä lukemiseen! Houkuttelevia kirjoja... omasta Potter-kierroksesta alkaakin olla jo aikaa, mutta Potterit ovat taatusti oivallista lukumaratonin luettavaa :)

    VastaaPoista
  3. Voih, kade lukumaratonista. Ihania kirjojakin tiedossa :) Itse en pysty tällä viikolla pyhittämään edes päivää lukemiselle, kun on niin hirvittävästi töitä ja tutkimusjuttuja :(

    VastaaPoista