maanantai 26. elokuuta 2019

Kirjankansibingon kooste

  
MarikaOksa teki kesäksi hauskan bingohaasteen, johon sai kerätä rasteja sen mukaan, mitä kirjoja luki välillä 3.6.-25.8.2019. Kiitos kivasta haasteesta! Sain muodostettua luettuen kirjojen kansista peräti kaksi kokonaista bingoriviä ja monta rastia osui myös eri puolille ruudukkoa. Muutamasta kirjasta/sarjakuvasta en ole vielä ehtinyt postamaan.
  
Ensimmäisen bingon sain riville: Romantiikka (Jane Austen: Ylpeys ja ennakkoluulo) - Kirja (Kate Chopin: Herääminen) - Yö (Alan Bradley: Kuolon kultaiset kiehkurat) - Puu (Lauri Otonkoski: Musta oli valkoinen) - Huonekalu (L.M. Montgomery: Anna ystävämme)
   
     
Toisen bingon sain riville: Romantiikka (Jane Austen: Ylpeys ja ennakkoluulo) - Ruutuja (Rino Mizuho: Maaginen suklaapuoti 14) - Harrastus (Johanna Hulkko: Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus) - Ovi (Eva Frantz: Osasto 23) - Unenomainen (Tiina Raevaara: Eräänä päivänä tyhjä taivas)
   
   
Muut luetut, jotka sijoitin bingoruudukkoon:
 • Lempiväri - Nora Roberts: Toinen koitos
 • Nainen - Harri Itsván Mäki: Peilipatsas
 • Lomahaave - Claudia Gray: A Million Worlds With You 
 • Hauska kansi - Jaana Kapari-Jatta: Pollomuhku ja Posityyhtynen
 • Vähintään viisi eri väriä - Alex Gino: George
 • Piirroskuva - Bjørn Sortland & Pasi Pirtkänen: Kepler62 - Uusi maailma: Saari
 • Kotieläin - Agustina Bazterrica: Rotukarja
 • Raitoja - Brian K. Vaughan &  Cliff Chiang: Paper Girls Volume 4
  

4 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvästä bingomenestyksestä. 😊 Huomasin, että George käy myös ei kuvaa -ruutuun, siitä saisi vielä yhden bingon... 😉 A million worlds with you -kirjassa on upea kansi, nuo värit ovat niin hienot. Heräämisessä on myös viehättävä kansi, sopii klassikolle. Kivaa, että innostuit mukaan bingohaasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli mukavaa kerätä tähän rasteja, vaikka pari olikin aika haastavaa kohtaa. Aika hyvin kuitenkin sattumalta tuli sopivia. Tuossa Claudia Grayn Firebird-trilogiassa on kyllä upeat kannet!

   Poista
 2. Hyvin sait rukseja merkattua! Minunkin piti tätä taas yrittää muttei siitä taas mitään tullut kun ei kansikuvat tunnu osuvan mihinkään enkä ala kannen perusteella valitsemaan.... en ole riittävän nopea lukija siihen! Heräämisiä on minunkin lukulistallani ollut jo pitkään, olen sen taas unohtanut... jos joskus klassikkohaasteeseen? Siinä on minunkin mielestäni todella kaunis kansi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän haasteeseen en lukenut yhtään kirjaa saadakseni ruksattua kohtia, tuli aika vaivattomasti itsestään. Pari kohtaa osoittautui todella vaikeiksi. Onnekkaasti satuin saamaan ekat bingoni näissä haasteissa, sillä muutamassa kohadassa oli kivasti tulkinnavaraisuutta, kuten unenomainen ja lomahaave.

   Poista